728 x 90

I Concurs “Omplim TikTok de missatges per la igualtat” a Ondara

I Concurs “Omplim TikTok de missatges per la igualtat” a Ondara

Els vídeos hauran d’estar a la plataforma i etiquetats amb el hashtag #8MOndara

Les regidories d’Igualtat, dirigida per Raquel Mengual, i d’Infància, Adolescència i Joventut, dirigida per José Ramiro, de l’Ajuntament d´Ondara, amb la col·laboració de la Comissió d’Igualtat, han organitzat el I «Concurs Omplim TikTok de Missatges per la Igualtat».

Tant la regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, com el tècnic de Joventut, Pedro Gil, han animat a la ciutadania, principalment a la joventut ondarenca, a participar en aquest concurs. A més, la proposta també ha estat presentada a l’Assemblea d’estudiants de l’IES Xebic d’Ondara, amb molt bona acceptació per part de l’alumnat.

Ondara TikTok

La finalitat és commemorar el dia 8 de març, Dia de la Dona, amb concurs. Segons han explicat, la plataforma de vídeos curts Tiktok és una de les més esteses actualment entre la gent jove i, per aquest motiu, es llança aquesta campanya per tal de difondre, per part dels propis joves del poble d’Ondara, missatges en pro de la igualtat i difusió de música no sexista. El concurs té un únic premi, consistent en un Ipad (valorat aproximadament en 400 euros).

Els vídeos es podran enviar des del dia 15 de febrer fins a les 00:00 hores del dia 4 de març del 2021.

NORMES

Les normes de participació són les següents:

– Edat mínima per poder participar: 13 anys (l’edat mínima que exigeix la plataforma). No hi ha un màxim d’edat.

– Els menors de 18 anys, per poder concursar i optar al premi, hauran de comptar amb una autorització del seu/a representant legal. L’autorització es podrà descarregar al nou web http://joventut.ondara.org/ i caldrà enviar-la emplenada i signada al correu joventut@ondara.org o al número de WhatsApp 667949702. També es podrà demanar l’autorització per aquests canals i serà enviada.

-Tots els vídeos que vulguen entrar en concurs, hauran de versar sobre la temàtica de la igualtat de gènere, l’eliminació de la violència de gènere o l’ús de música no sexista.

-Un mateix perfil podrà optar a concurs enviant tants vídeos com desitge. Tots els vídeos hauran d’estar a la plataforma TikTok i etiquetats amb el hashtag #8MOndara.

-Una vegada pujat el vídeo, caldrà reenviar-lo des de la pròpia plataforma al correu joventut@ondara.org indicant el nom de la persona que l’envia. El perfil haurà d’estar públic per tal que el jurat puga visualitzar el vídeo o vídeos enviats.

A participar!!!!

ALTRES NOTÍCIES: Finalizan los trabajos de mejora de climatización en la piscina municipal de Ondara

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

elmercat
portal-de-la-marina
elbrufol
BIMAU
centro-comercial-ondara
centro-comercial-portal-de-la-marina
suma
ESTE VERANO TE TOCAMOS
teuladamoraira
bodega-xalo
banner-martinez
ondara
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
LA-NANA_audiovisuals_logotipo
german