728 x 90

El Poble Nou de Benitatxell commemora el 10è aniversari de la festa el 9 d´Octubre

El Poble Nou de Benitatxell commemora el 10è aniversari de la festa el 9 d´Octubre

Un calendari d´activitats per a gaudir

Enguany al Poble Nou de Benitatxell celebra l´aniversari, deu anys de festa, deu anys fent poble. És la festa gran de les associacions i la festa de tots els valencians, el 9 d´Octubre,on gràcies a les associacions del poble i les regidories de Cultura i Festes de l´ajuntament s´ha creat una potent programació pensada per a tots i totes.

poble nou 9 octubre

Segons ens explica el regidor de Cultura, Víctor Bisquert, “enguany és molt especial perquè és la gran festa de les associacions. Va nàixer de la mà de les associacions del poble, en concret, de l´assemblea dels joves, de la qual jo vaig formar part i vaig participar en la creació d´aquesta festa, així com la filà cristiana de Les Pobladores i la Colla la Llebetjà”.

Per a nosaltres, continua, “és una de les festes més importants per qui participa, organitza i qui li dona vida i sentit, són les associacions del poble i és un reconeixement a totes elles”.

poble nou 9 octubre

Per aquest motiu calia fer un esforç per a celebrar aquest dia i commemorar el 10 aniversari amb un calendari extens, que va començar el passat diumenge amb un concert de la Colla”la Llebetjà” i continuarà el divendres, 8 d´octubre, a les 19 h, al Centre Social amb l´entrega i presentació del premi “Puig Llorença 2020”. El guardonat presentarà l´estudi que ha obtingut de l´anàlisis de totes les restes i materials de la Cova de les Bruixes des de l´any 2000 al 2018.

9 D´OCTUBRE

El dissabte, 9 d´Octubre, és la festa grossa, a les 10.30 h, exposició de labors a càrrec de l´Associació de Dones del Poble Nou de Benitatxell i a les 11 h “La Mocadorà”, un taller idoni per a famílies que consistirà en l’estampació d’un mocador i figures de massapà.

Una festivitat que continuarà amb la música de la Banda de Música del Poble Nou de Benitatxell amb una cercavila i amb una mostra de balls tradicionals del Grup de Danses Morro Falquí.

CONCERT LLAVOR

poble nou 9 octubre

A la vesprada, a les 17.30 h, concert del Cor Parroquial; i a les 19 h, concert del nou grup “Llavor”, conformat per membres i cançons del grup Aspencat, comenta el regidor de Cultura, qui anima a la gent de la comarca a assistir al concert totalment gratuït sols cal reservar l´entrada al mail: reservacultura@elpoblenoudebenitatxell.com.

Serà un dia molt especial i potent”, que seguirà al 10 d´octubre amb una ruta teatralitzada “Un museu al vent”, que gràcies a l´èxit d´aquest estiu, les persones que no van poder participar, ara tenen l´oportunitat. Finalitzarà aquesta programació amb un teatre en valencià “Parella Moderna”, que parla de les situacions amoroses romàntiques del segle XXI.

poble nou 9 octubre

Per a Víctor Bisquert, “és una satisfacció poder celebrar deu anys sense parar i que siga la festa de les associacions, una forma de reconèixer el seu treball diari i tota la seua  trajectòria, perquè sense elles ni aquesta festa ni moltes altres es podrien fer”.

A gaudir al Poble Nou de Benitatxell de la gran festa de tots els valencians i valencianes, el 9 d´Octubre

ALTRES NOTÍCIES: Sumérgete en el patrimonio más latente de Benitatxell a través del “Museu al Vent”

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

bono comercio
bono comercio
CARTEL_PEGO_CAS_IMPRIMIR_page-0001 (1) (1)
25novembre
navidad benissa
cc ondara
picasion.com_f8a05c0b2d4ec6bf11e7b5a072539ab3 (1)
Diseño sin título
cinema
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
LA-NANA_audiovisuals_logotipo
german