728 x 90

Viu el 9 d´Octubre a Teulada Moraira

Viu el 9 d´Octubre a Teulada Moraira

Actes culturals pensats per a tota la família

Teulada Moraira ha preparat la programació anual amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana. Es realitzarà la lectura del manifest en un acte institucional i diferents activitats culturals de tradició valenciana, sent en aquesta ocasió una programació adaptada a les mesures sanitàries vigents.

El 9 d’Octubre tindrà lloc l’acte institucional commemoratiu de la festa dels valencians i valencianes amb la lectura del manifest a les 12:00h a la plaça de l’Ajuntament. Al finalitzar, actuarà la Colla “El Falçó”. A les 13:15h tindrà lloc el “bombardeig de focs artificials” en la plaça VIé Centenari de Teulada i a les 14:00h en el Passeig del Senillar de Moraira.

I, a les 18:00h, l’Agrupació Musical Cultural de Teulada oferirà un concert de la ‘XVIII Campanya de concerts d’intercanvis musicals’ en la plaça de l’Ajuntament.

Teulada Moraira

MÉS ACTIVITATS

Al dia 10 d’octubre, a les 12:00h, s’ha organitzat l’actuació del Grup de Danses La Font Santa de Teulada, darrere de la plaça de l’Església de Moraira.

Així mateix, del 4 al 15 d’octubre, a la Biblioteca Municipal de Teulada i l’Agència de Lectura de Moraira, obsequiaran als usuaris amb llibres editats per l’ajuntament per a commemorar el 9 d’Octubre. Entre aquests llibres es troben treballs de patrimoni, arqueologia o monuments de Teulada-Moraira i premis juvenils de narrativa breu, entre altres.

ALTRES NOTÍCIES: Las Oficinas de Turismo de Teulada Moraira y Benissa, punto de partida para el viajero

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

CARTEL SEMANA SANTA CALP 2024 (1)
[png] I FIRA FEMINISTA A ONDARA (1)
510x510_(LOOP-INFINITO)
Cartell-8M-2024_page-0001
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german