728 x 90

Torna Reiniciem amb un gran grup de dones i homes molt divers i amb coneixements molt variats per a assumir la gestió de Benissa

Torna Reiniciem amb un gran grup de dones i homes molt divers i amb coneixements molt variats per a assumir la gestió de Benissa

Un conjunt de persones que ens desenvolupem professionalment en molts àmbits de la vida

El seu lema ho diu tot, “Tornem”, i així ho fa aquest grup de benisseres i benisseres, Reiniciem, que estan disposats, i com ens avançava el seu cap de llista, Juan Carlos Mut, «a transformar a Benissa amb una capital del benestar».

Si per alguna cosa destaca el col·lectiu de Reiniciem Benissa, és per la seua gran implicació. Formem part activa d’aquesta iniciativa més de 20 persones del poble que té la sort de ser un grup molt divers i amb coneixements molt variats com economia i comptabilitat, administració pública, empresa, comunicació, igualtat, urbanisme, cultura… En definitiva, un conjunt de persones que es desenvolupem professionalment en molts àmbits de la vida i aquesta vegada, a més, amb l’experiència de govern adquirida preparades per a assumir la gestió de Benissa.

Elles i ells són:

Juan Carlos Mut Ronda. Cuiner. Després d’estudiar el grau superior d’administració i finances vaig continuar amb la branca de comptabilitat (que és la que més m’agrada). A més, soc expert universitari en comptabilitat superior i gestió administrativa.

Però vaig decidir deixar aquest món, en el qual feia més de deu anys que estava treballant i ho vaig canviar per un altre món que m’encanta, la cuina.

Fa ja un poc més de dos anys que estic com a regidor a l’Ajuntament de Benissa i crec que és el moment idoni per a fer un pas endavant, treballar perquè la gent del nostre poble tinga un futur ací i que el benestar de la gent, siga el que prime sobretot.

Vrajes Fornos Moncho. Educadora Social. Durant quatre anys he realitzat tallers de corresponsabilitat i prevenció de violència de gènere a centres educatius, a més de diagnòstics socials per elaborar plans d’igualtat. Actualment, treballe a Serveis Socials, en el departament d’infància i família. M’agrada eixir a la muntanya, el senderisme. A Benissa he trobat un grup de teatre meravellós. La meua motivació principal per formar part de Reiniciem Benissa és que la política local siga oberta i que totes les veus del poble tinguen lloc en ella.

Carmen Giner Burguete. Llicenciada en Història de l’Art, màster en conservació i gestió de béns culturals. Professora d’anglés per a xiquets i adolescents i monitora en estances culturals a l’estranger. M’encanta la història del meu poble, parlar amb la gent gran i les seues vivències, i contar-ho en articles del llibre de festes. Una de les raons per formar part de la llista de Reiniciem és que Benissa és un poble per al qual val la pena treballar i totes les veus mereixen ser escoltades.

Alessandro Ottolini. Soc graduat en Ciències Polítiques i actualment treballe en la venda i exportació de cítrics. Però la meua afició més gran és la terra i tot el que hi va relacionat: el patrimoni rural, la història i saviesa popular, la gastronomia, el paisatge… Espere poder contribuir a recuperar aquesta enorme riquesa que encara conservem al nostre poble. Tinc el convenciment que formant part de la candidatura de Reiniciem puc contribuir a realitzar millores reals i substancials en les vides de totes les benisseres i benissers.

Adrián Martínez Cuello. Actualment, em dedique al món de l’hostaleria. Em considere molt actiu en el teixit associatiu benisser. Soc aficionat al «motorsport», i forme part de la Filada Taifes Eslaus des de fa vint-i-sis anys. A més, faig de vocal de la meua filà en la Junta Central. Membre de l'»Arxiconfraria de La Puríssima Xiqueta», i col·laborar en tots els actes religiosos de la setmana de festes del pobre de Benissa. Vull aportar el meu granet d’arena per tal de fer un poble millor per a tota la ciutadania.

Llum Morales Ivars. Treballe com a empleada de correus i vaig estudiar auxiliar d’infermeria. M’agrada Reiniciem perquè és un col·lectiu que lluita per les necessitats, comoditats i benestar de tota la gent del poble, siga qui siga i com siga.

Robert Llopis Sendra. Treballador Social. Escriptor i investigador sobre la història de Benissa i les Brigades Internacionals. Finalista de la X Beca d’Investigació de l’Ajuntament de Dénia l’any 2007; i Premi 25 d’Abril de Benissa l’any 2014. Cooperant internacional amb Creu Roja Espanyola a Moçambic l’any 2020.

M’agrada la gent tan bonica que conforma aquest projecte polític i em motiven els valors d’humanitat i solidaritat.

Fernando Prado Casanova. Nascut en Colòmbia, Benisser de fa més de disset anys. Estudis superiors de batxillerat. Estudis en instal·lacions de fibra òptica i aïllaments tèrmics. Dia a dia em continue formant per a poder ser un millor professional, així que ara em trobe estudiant el curs d’interiorisme i decoració, per a estar a l’última en les tendències i ferramentes digitals al mateix tems.

De professió, Tècnic en obra civil. Soc autònom en el sector de la pintura i decoració d’edificis.

Em motiva formar part d’un gran equip de persones que treballem pel progrés de Benissa.

Macu Crespo Font. Soc llicenciada en Història i animadora de temps lliure. Actualment, em dedique a l’educació de les més menudes i menuts a l’hora de menjar, a la neteja i a la docència en classes particulars. A més, la meua afició estrella és la costura creativa. M’encanta crear coses noves reutilitzant teles combinant tècniques de sempre amb altres que estic descobrint. Estic vinculada al teixit associatiu de Benissa.

Forme part de Reiniciem perquè és un projecte encisador, participatiu, il·lusionant, inclusiu i divers.

Mireia Ripoll Bertomeu. Dissenyadora gràfica de professió, especialitzada en projectes socials i diferenciadors. Formada com a comnunity manager, creant continguts digitals per a xarxes socials amb molta consciència i tota l’ànima. Emprenedora en el meu propi negoci, El Calaix Groc, que amb els anys ha evolucionat, i ara es coneix com a “mireiacreativa”. Actualment, treballe com a freelance i soc creadora de tot allò que em fa vibrar.

Estic emocionada de continuar formant part de Reiniciem Benissa, un projecte meravellós que fa vuit anys va vore la llum, i que busca sumar valor al nostre poble i millorar la vida de totes les benisseres. A més, em fa molta il·lusió anar acompanyada en aquesta aventura, d’una gent tan bonica i potent, on juntes podrem fer una Benissa més diversa i inclusiva.

Abril Giner Ivars. Ara mateix estic estudiant el Grau en Filologia Catalana, a la Universitat d’Alacant. Compagine els estudis amb la música. Toque el saxòfon a la Banda de Benissa i soc membre de tres grups de música jazz (Jazzmàtiks, Caeli Jazz Quartet i Manouche) i d’un duo acústic (Diània). També forme part del Voluntariat Lingüístic de la Universitat d’Alacant i soc membre de la Lliga de debat de la Xarxa Vives. Em presente a la llista de Reiniciem Benissa perquè considere que és necessari el punt de vista de la gent jove a l’hora d’abordar els diferents aspectes de la política local.

Vicent Baidal Bisquert. Actualment, em trobe preparant les oposicions per a ser professor de Geografia i Història i ho compagine amb la música. De formació, soc Graduat en Història per la Universitat de València i amb Màster en Formació de Professorat de Secundària, en l’especialitat de Geografia i Història.

El motiu pel qual decidisc formar part de la llista de Reiniciem Benissa es basa en les meues inquietuds polítiques, moltes d’elles compartides amb el seu projecte, i el meu interés per la difusió i defensa del patrimoni local, tant en la seua vessant històrica, artística, com natural. Considere que puc aportar-hi una mirada diferent en aquests aspectes, i que conjuntament, podem millorar el nostre poble.

Elisa Casado Pallás. Diplomada en Magisteri Musical. En l’actualitat mestra de Primària. Certificada en l’aprenentatge basat en el pensament (TBL, Robert Swart, NCTT Spain Social Programa). Programa de formació de voluntariat en Cooperació Internacional «Nosotros seremos tu voz» (Fons Valencians per la Solidaritat). Des que es va crear l’agrupació d’electors i electores Reiniciem Benissa, vaig voler formar part d’ella per la confiança i la il·lusió que em transmet i caracteritza el col·lectiu per millorar el nostre poble.

Toni Serra Crespo. Soc titulat en el Grau Superior de Direcció de Cuina i en el Grau Professional de Música, en l’especialitat de trombó. Ara estic cursant dos màsters, un dedicat per ser docent en la formació professional i altre dedicat a la fleca i brioixeria artesanals. Anys anteriors, vaig ser semifinalista del X Concurs de Joves Promeses de l’Alta Cuina a «Le Cordon Bleu Madrid», i candidat en l’inici del 2023 al millor «Bocata d’Autor en Madrid Fusión». També soc membre de la banda del nostre poble, i membre actiu de la Filà Llauradors, des de ben menut. El motiu pel qual decidisc formar part de la llista de Reiniciem Benissa, és poder ajudar a aconseguir una Benissa millor, que no estiga parada durant quatre anys més

Jose Álvarez Muñoz. Vaig estudiar el grau en Ciències Polítiques i ara mateix treballe en comunicació política. Em motiva molt formar part d’un projecte que transforme el poble on vaig créixer en un lloc més verd, més amable, i amb més futur.

Lourdes Ferrer Cabrera. Treballe com a autònoma elaborant oli d’oliva verge a Pinos. Vaig estudiar comptabilitat i em presente a la llista perquè pense que el poble ha perdut quatre anys durant aquesta legislatura i necessitem gent capacitada i amb ganes de treballar pel poble i per les seues partides.

Carme Ivars Ronda. Sociòloga, especialitzada en gènere, diversitats i feminisme. Treballe fent formació al professorat i a alumnat sobre perspectiva de gènere.

Vaig a la llista de Reiniciem perquè em motiva molt formar part d’un grup de persones de Benissa que pensem que el poble es mereix molt més del que hem vist els últims quatre anys. M’emociona formar part d’un grup de persones tan competents i implicades. Em fa il·lusió anar amb elles, i segur que anirem lluny.

Fer López Corsi. Sóc argentí he crescut ací. Benissa és el meu lloc al món. Vaig estudiar Dret, i vaig estar un temps provant sort treballant del que anava eixint a Suïssa. Vaig ser regidor amb Reiniciem, una experiència meravellosa i enriquidora. Des de 2020 treballe com a funcionari interí de Justícia. Crec que la mirada crítica és el que ens fa avançar. M’agrada imaginar com serà la societat del futur i preveure problemes i pensar solucions. La meua motivació és donar suport a un projecte renovador i ambiciós i aportar la meua visió i experiència a l’equip.

Belén Ivars Ribes. Em vaig formar en fisioteràpia i en l’actualitat treballe en assistència virtual, estratègia i gestió de projectes. També faig monòlegs i tinc un canal de YouTube sobre feminisme de poble. Reiniciem Benissa perquè sé que les coses es poden fer millor, i tenim un equip disposat i il·lusionat per a fer-ho.

Abel Cardona Castell. Mestre d’educació primària i opositant en l’actualitat. He fet un poc de tot en la vida. He treballat quatre anys en una gasolinera, he sigut manyà durant onze anys i, una etapa que recorde amb especial estima, són els dotze anys que he estat entrenant a la gent menuda i gran de l’escola de bàsquet i del Club Bàsquet Benissa. La política sempre m’ha cridat l’atenció i, quan vaig trobar una opció en la qual em sentia representat al cent per cent vaig decidir ser part activa. Eixa oportunitat va ser la creació de Reiniciem. I continua encisant-me! Qui no voldria estar en una llista com la de Reiniciem? Inclusiva, diversa, potent i que inspira coratge. Amb aquest equip, tornarem a governar l’ajuntament amb una força fresca, renovadora i il·lusionant.

Lirika Vula. Arquitecte superior. Tota la vida he treballat d’arquitectura i ho porte en la sang. De més jove vaig treballar en l’hoteleria, per pagar els estudis superiors en Anglaterra.

L’art i l’arquitectura ens mouen i son part integral de la nostra vida i la seua possibilitat d’estimular emocions i crear reaccions en les persones són les raons per les quals continue creant cada possibilitat que tinc.

Nascuda i criada a Kosovo, 3 voltes immigrant, una per força, una per passió i una altra per amor. Soc testimoni de primera mà del pas del temps i la necessitat de pertànyer a un lloc, a través de la política, la destrucció, el patriotisme, la corrupció, la contaminació, l’amor, la humanitat, la història i l’arquitectura.

Benissa és el trosset d’aquest món on he decidit criar la meua família amb seguretat, salut, cultura i possibilitats de futur.

M’alegre de formar part d’un grup de persones amb idees similars, que volen impulsar a Benissa a ser la seua millor versió, per a totes i cadascun dels quals li diem la nostra llar.

OTRAS NOTICIAS RELACIONADAS: Juan Carlos Mut: «Volem una Benissa amb futur, verda, que cuide els barris i partides i que siga una capital del benestar»

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

CARTEL SEMANA SANTA CALP 2024 (1)
[png] I FIRA FEMINISTA A ONDARA (1)
510x510_(LOOP-INFINITO)
Cartell-8M-2024_page-0001
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german