728 x 90

Pamis tornarà a plantar la seua falla recreant la “Torre del Rellotge” d´Ondara

Pamis tornarà a plantar la seua falla recreant la “Torre del Rellotge” d´Ondara

La Regidoria de Festes i Tradicions col·labora novament amb la iniciativa dels veïns

Ondara també es podrà tornar a gaudir de la festa fallera. Després de 2 anys sense falla per la pandèmia enguany es tornarà a plantar la falla en la pedania de Pamis, un monument faller fet de forma completament artesanal pels mateixos veïns.

En aquesta ocasió, la falla està realitzada per Miguel Tormo, Manolo Collado, José Manuel Lozano, Amado Quintero, i Ramón Morera, amb la col·laboració dels veïns i veïnes de la pedania de Pamis. Fa uns 4 mesos que els veïns de Pamis estan treballant en els arreglaments de la seua falla, que és la mateixa que es va quedar per cremar en 2020, si bé han hagut de realitzar millores en haver passat dos anys des de la seua creació.

FALLA TORRE DEL RELLOTGE

Pamis

Enguany, la falla de Pamis recrearà la “Torre del Rellotge” d’Ondara amb un gran monument que arribarà els 9 metres d’altura. La falla està feta de fusta, cartó, suro i pintura, de forma completament artesanal i ecològica. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Festes i Tradicions que dirigeix Miguel Gomis, col·labora en aquesta iniciativa, aportant la infraestructura, mesures de seguretat i material necessari per a la plantà, així com patrocinant el castell de focs artificials previ a la cremà.

CREMÀ EL 2 D´ABRIL

Pamis

Les previsions de pluja afectaran a la plantà de la Falla de Pamis, perquè la part superior de la falla, el Campanar de la Torre del Rellotge, va tot forrat de cartó i no podria col·locar-se en cas de pluja. Per aquest motiu, la cremà de la falla de Pamis no es produirà aquest dissabte 19 de març, i s’haurà d’ajornar alguns dies en funció de la climatologia. La previsió es que la Falla de Pamis es puga cremar el dissabte dia 2 d’abril. Per a la cremà, hi haurà un castell de focs artificials, patrocinat per la Regidoria de Festes i Tradicions de i es comptarà amb els bombers, ambulància i efectius de seguretat necessaris.

ALTRES NOTÍCIES: “Universo Frida” a través de la mirada pop art del artista Paco Chika

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

510x510px_el_mirall_pdlm (1)
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german