728 x 90

Ondara s´ompli de cultura aquest mes de maig

Ondara s´ompli de cultura aquest mes de maig

Música, lectura, mercat del llibre, teatre i presentació de llibres

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha oferit un primer cap de setmana de maig ple de propostes culturals, amb varietat d’actes per a tots els gusts i per a tots els públics.

cultura Ondara

La ciutadania ha gaudit de música i lectura al Prado amb l’actuació musical de Tres Claus (grup integrat per Merxe Pineda, Paco Pineda i Sonia Vallés), que van actuar en primer lloc; la Lectura Participativa de Texts per part de membres de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara; l’actuació de Marcos Ventura (violoncel); la continuació amb més lectura de texts, i el Mercat del Llibre a Benefici de l’Associació Espanyola contra el càncer (AECC), que va ser tot un èxit.

cultura Ondara

Cal esmentar que al mercadet del llibre també va participar l’editorial local Dilatando Mentes. El Club Lector d’Ondara i la Biblioteca Municipal d’Ondara havien arreplegat llibres, que va adquirir ahir la gent donant la voluntat. Tota la recaptació del mercadet del llibre d’ahir anirà destinada a l’Associació Contra el Càncer (AECC). Els membres de la Junta Local de l’AECC van agrair aquest gest solidari.

Respecte a la lectura de texts, per part de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara van participar en la lectura Mª José Pedro, Rosa Serra i Valèria Mengual; i en la segona part de lectures, Vero Zaragoza, Mónica Palacios (Moni Poppins), i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual. Cal destacar la gran actuació musical oferida, que va agradar moltíssim i en la que el públic es va posar en peu per a acomiadar els/les músics.

TEATRE

cultura Ondara

Ja a la vesprada, la programació cultural d’Ondara va continuar amb una obra de teatre que, com a novetat, es fa oferir en un format diferent, des del balcó de l’Ajuntament d’Ondara, amb el públic de peu a la plaça del Convent (sempre respectant la distància de seguretat, per la qual cosa va caldre sol·licitar entrada prèviament). EseOesE van presentar «S’obri el balcó»; una obra diferent en què s’abordava el confinament, i que es va realitzar en dos passes.

cultura Ondara

D’altra banda, el dissabte, 1 de maig, dins de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara, es va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara una sessió teatral per a tots els públics: «El cau de l’unicorn» va presentar l’obra «Eurèka»: un musical de titelles gegants i actors amb llum negra en el que, amb clau d’humor tendre, es va convidar a l’espectador a seguir les peripècies d’una nena (la Tina) i el seu avi (un científic amb vocació de mag).

cultura Ondara

I per a tancar el mes d’abril, des de la Regidoria de Cultura es va oferir divendres passat 30 d’abril la presentació literària del llibre de poesia «Asuntos menores» de l’escriptor i poeta local, Francisco Cejudo, en un acte que va suposar la presentació d’aquest nou poemari de l’autor. L’esdeveniment va comptar amb la lectura de poemes i amb l’acompanyament a la guitarra per la professora del Conservatori de Dénia, Concha Ballester. Aquest acte estava previst en la plaça de bous, però a causa de les previsions meteorològiques es va celebrar finalment la Casa de Cultura, amb reserva prèvia d’entrades.

PÈL DE GALL

El actes continuarà aquest dissabte, 8 de maig, a la plaça de Bous amb l´actuació de Pèl de Gall. Entrades a la venda a aquest link https://agendaondara.es/evento/10148-concert-pel-de-gall

ALTRES NOTÍCIES: Aquest mes de maig continua la “cultura segura” en Ondara amb “La Joia de la Cultura”

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

bono comercio
bono comercio
CARTEL_PEGO_CAS_IMPRIMIR_page-0001 (1) (1)
25novembre
navidad benissa
cc ondara
picasion.com_f8a05c0b2d4ec6bf11e7b5a072539ab3 (1)
Diseño sin título
cinema
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
LA-NANA_audiovisuals_logotipo
german