728 x 90

Ondara presenta el VI Premi de Composició per a dolçaina i piano Vila d´Ondara 2022

Ondara presenta el VI Premi de Composició per a dolçaina i piano Vila d´Ondara 2022

Amb el recital de Josep Alemany i David González

La Casa de Cultura d´Ondara va acollir la presentació de la VI edició del Premi de Composició per a Dolçaina i Piano Vila d’Ondara convocat amb l’objectiu de fomentar la cultura en el municipi, ampliar el patrimoni musical, difondre la nostra música més representativa i augmentar el repertori per a aquest tipus de formació. Un certamen de composició musical que és únic al País Valencià per les seues característiques, en tractar-se de composicions originals per a la dolçaina i el piano.

Enmarcat dins de la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara dirigida per Raquel Mengual, va ser un acte molt emotiu.

Ondara

Josep Alemany a la dolçaina i David González al piano van ser els encarregats de posar música a aquesta presentació, interpretant la peça guanyadora de la cinquena edició, «Rondó Concertant», de David Postiguillo, i la Menció d’Honor, «Caricatures», de Josep Cano, entre d’altres.

NOVA EDICIÓ

Respecte a la nova edició del VI Premi de Composició per a dolçaina i piano Vila d’Ondara 2022, cal indicar que els autors podran presentar les seues obres fins al 12 de juliol 2022 al departament de cultura de l’Ajuntament d’Ondara. Finalitzat el termini d’admissió, un jurat tècnic seleccionarà, entre totes les obres presentades, un màxim de tres obres, les quals tindran la consideració de finalistes.

Ondara

En cas de no haver-se presentat un mínim de tres obres, el concurs quedarà anul·lat. Les obres finalistes seran interpretades per Josep Alemany Ortolà i David Gonzàlez a la Casa de Cultura d’Ondara, el dia 7 d’octubre de 2022. Al descans d’aquest concert, els assistents votaran per atorgar un premi especial del públic amb dotació econòmica.

DOTACIÓ ECONÓMICA

Com en edicions anteriors, el primer premi està patrocinat per l’Ajuntament d’Ondara amb una dotació econòmica de 1.250 euros, mentre que el Premi del Públic, concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, tindrà una dotació de 500 euros.

*Les bases les podeu trobar en aquest enllaç

A participar!!!!!

ALTRES NOTICIES: Jaime Mezquida: “Ganar el premio al mejor fotógrafo nacional es de lo más importante en mi carrera como fotógrafo”

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

ondara
ajuntament
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german