728 x 90

Ondara gaudeix d´un Sant Jaume diferent adaptat a les mesures i controls especials

Ondara gaudeix d´un Sant Jaume diferent adaptat a les mesures i controls especials

Amb reduccions d´aforaments per a evitar la propagació del covid

Ondara va arrancar divendres passat, 23 de juliol, amb un Sant Jaume atípic, amb els corresponents protocols, reduccions d’aforament i mesures de seguretat i higièniques per a evitar la propagació del covid. També amb una adaptació de la programació en compliment del toc de queda vigent a Ondara fins al 16 d’agost, d’1 a 6 hores.

No obstant això, des de la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, s’ha fet un gran esforç per a oferir a les veïnes i veïns d’Ondara una programació molt digna, amb actes per a públic infantil i per a majors, concerts, música, espectacles i actes taurins, que ahir van tornat a la plaça de Bous d’Ondara després de dos anys sense les tradicionals soltes de vaquetes i bous.

Ondara Sant Jaume

Amb una vesprada de desafiament entre las ramaderies La Paloma de Xaló i Els Coves de Pedreguer, que va fer gaudir als aficionats al món taurí. Ja a la nit, la Unió Musical d’Ondara va oferir un magnífic concert al carrer Sant Jaume, que va delectar el públic.

PREGÓ FESTES

Ondara Sant Jaume

La programació va començar amb el pregó de festes a càrrec de la Quintà 2021 «Els coronats» i la penjada del quadre de Sant Jaume, acompanyats per la batucada Ondarattack, i una orquestra.

Ondara Sant Jaume

Va continuar amb la partida de pilota professional al Trinquet Municipal. En l’acte, es va lliurar un merescut homenatge a un home d’Ondara sempre vinculat a la pilota, el marxador i jugador Vicent Pelegrí Nadal, «gallinero». El món de la pilota valenciana va retre homenatge a tota una institució d’aquest esport a Ondara i la Marina Alta. Vicent ‘el Gallinero’ va rebre la calor dels aficionats i de jugadors actuals i de les darreres dècades.

Ondara Sant Jaume

Dissabte també a la vesprada, es va poder gaudir a la plaça de Bous de l’espectacular concert de Seguridad Social, que va delectar el públic amb moltes cançons històriques (Chiquilla, Mediterráneo, Quiero tener tu presencia, Mi rumba tarumba…) El públic va gaudir d’allò més amb aquesta banda mítica i va corejar les seues cançons. Després, a la nit, al carrer Sant Jaume, el grup Somnis va fer les delícies de la gent més gran.

ACTIVITATS INFANTILS

Ja diumenge,25 de juliol, de matí va haver-hi teatre. El públic infantil va gaudir de «La recepta de Mina i Zeta», en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat; i a la vesprada, es va oferir a la plaça de bous el concert Santjaumer a càrrec de Bajoqueta Rock, que va oferir un directe espectacular. A la nit, els i les majors van gaudir de «La Zarzuelika», un repàs per les millors obres de la sarsuela.

Ondara Sant Jaume

La programació de Sant Jaume continuarà fins al diumenge 1 d’agost. Des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha recordat que en aplicació del toc de queda d’1 a 6 hores, s’han suspès els actes prevists a les 00:15 hores; concretament la solta de jònegues dels dies 26, 27, 28 i 29 de juliol, així com també s’han llevat del programa les partides de pilota del Torneig de Penyes al Trinquet, en compliment de la normativa.

La resta d’actes del programa es manté. Cal recordar que per motius de seguretat i control d’aforament, serà obligatori presentar la invitació que prèviament haurem sol·licitat amb el DNI a www.agendaondara.es o a la Casa de Cultura. No s’admetrà en cap cas l’entrada al recinte sense invitació prèvia i no es donarà cap entrada en el moment de l’acte. A més, es prega a les persones que tenen invitacions i que finalment no vagen a fer ús d’elles, que per solidaritat les anul·len per a poder oferir la possibilitat a altres d’assistir als actes on ja no queden invitacions. Les anul·lacions es poden realitzar des de l’enllaç que els apareix en l’entrada enviada per correu o a través de https://venta.atenea360.es/cambiar_datos.php .

PROGRAMA SANT JAUME  FINS 1 D’AGOST

DIMECRES 28 DE JULIOL

12:00 h – Teatre infantil DOROTEA I EL BAGUL DE L’ÀVIA KIKA en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat.

20:00 h – GRAN CONCURS DE VAQUES «LA JOIA DE LA MARINA» amb les dos millors vaques de les ramaderies de la Marina Alta, LA PALOMA, ELS COVES, ASENSI, CRESPO i LA HERMANDAD.

22:00 h – Espectacle de varietats, actuació de CARLOS LUNA I JOSE BELHONDO «NINO BRAVO», en el carrer Sant Jaume.

Sant Jaume

DIJOUS 29 DE JULIOL

12:00 h – Espectacle de Circ infantil EL CIRC KA-KAO en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat.

20:00 h – Espacial de la ramaderia GERMANS CALI (Moixent) (millor ramaderia del 2019).

22:00 h – Actuació de MARIACHIS TOLOLOCHE, en el carrer Sant Jaume.

DIVENDRES 30 DE JULIOL

12:00 h – Teatre musical infantil a càrrec de MARCEL I EL MARCIÀ en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat.

20:00 h – Actuació de JUNTOS Y REVUELTOS, dins de la plaça de bous.

22:00 h – Actuació de THE 3 TEHNORS, en el carrer Sant Jaume.

Ondara Sant Jaume

DISSABTE 31 DE JULIOL

12:00 h – Teatre musical infantil FORMIGUES AMB TROBADORETS en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat.

18:00 h – PARTIDA DE PILOTA PROFESSIONAL AL TRINQUET.

20:00 h – Actuació de ROBA ESTESA, dins de la plaça de bous.

22:00 h – Concert a càrrec de LA ROMÀNTICA DEL SALADAR, en el carrer Sant Jaume.

DIUMENGE 01 D’AGOST

12:00 h – Teatre infantil amb titelles PAZ I FICO en la carpa Santjaumera del carrer Nacions Sense Estat.

20:00 h – GRAN CONCURS DE RETALLADORS I RETALLADORES amb bous de la ramaderia BENAVENT (Quatretonda).

A gaudir amb responsabilitat d´aquestes festes de Sant Jaume 2021!!!

Ondara Sant Jaume

ALTRES NOTÍCIES: Las nuevas restricciones autonómicas motivan la suspensión de algunos actos de Sant Jaume de Ondara

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

bono comercio
bono comercio
CARTEL_PEGO_CAS_IMPRIMIR_page-0001 (1) (1)
25novembre
navidad benissa
cc ondara
picasion.com_f8a05c0b2d4ec6bf11e7b5a072539ab3 (1)
Diseño sin título
cinema
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
LA-NANA_audiovisuals_logotipo
german