728 x 90

L’Escola Municipal de Plàstica de Gata inaugura l’exposició Nou Espai

L’Escola Municipal de Plàstica de Gata inaugura l’exposició Nou Espai

Al Casal de la Música

L’alumnat de l’Escola Municipal de Plàstica Experimental A Vives de Gata ha inaugurat, al Casal de la Música de Gata, la mostra NOU ESPAI, en clara referència a les noves aules inaugurades el passat estiu.

L’exposició és una reflexió sobre la bidimensionalitat, en qualsevol de les seues vessants: Juan Escolano  participa amb gravats i amb un dibuix de format mitjà, Pepa Caselles, Conxa Planells, Jeanny Connolly, Isabel Soler, Genoveva Regidor, Ana Medina, Pilar Monfort, Mar Fornes, Mª José Cholbi,  Rosalía Beltrán i Mariví Puigcerver han escollit la pintura, siga sobre cartó, sobre tela sense preparar, sobre llenç, sobre paper, amb tota una gran varietat d´estètiques, l’abstracció gestual o reposada més o menys colorista, la figuració ben acurada, llenguatges intimistes, etc.

DIVERSITAT TÉCNIQUES

expo gata

També la diversitat tècnica ha estat present, unes obres són a l´oli, acrílics, tintes litogràfiques o aquarel·les. Altres però s´han expressat presentant una instal·lació d´obres pictòriques d´un mateix tema, Pepa Espasa; Guido Bompadre presenta una pintura i un monotip; Fina Gilabert presenta també un muntatge realitzat cosint sobre cartons; Pedro  Fauser a escollit la fotografia d´unes accions realitzades a diferents portes; Anna Climent presenta collages amb base fotogràfica i finalment, Jaume Monfort una obra duta terme amb alumini.

Però la gran novetat ha estat reprendre l´expressió mitjançant la “performance” que es va representar durant la inauguració. L´obra ha estat duta a terme per la directora de teatre i alumna de l´escola Diana Fazio amb l´actuació de Mariví Puicerver, Mar Fornes, Juan  Escolano, Estela Bellorini i Guido Bompadre.

ALTRES NOTÍCIES: El Misteri de Reis de Gata rep la distinció de Festa d’Interès Turístic Autonòmic

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

CARTEL SEMANA SANTA CALP 2024 (1)
[png] I FIRA FEMINISTA A ONDARA (1)
510x510_(LOOP-INFINITO)
Cartell-8M-2024_page-0001
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german