728 x 90

La VI Cursa Solidària d´Ondara a benefici de l´AECC tindrà lloc el 22 d´octubre

La VI Cursa Solidària d´Ondara a benefici de l´AECC tindrà lloc el 22 d´octubre

Les inscripcions (5 euros) es poden realitzar en www.somesport.com

Ondara acollirà el 22 d´octubre la VI Cursa Solidària a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i ja es poden fer les inscripcions fins el 19 d´octubre a la web de www.somesport.com.

Així ho han comentat l´alcalde d’Ondara, José Ramiro; el regidor d’Esports, Lluís Fornés; l’Oficial de la Policia Local, Desi Torres; la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert; i els representants del Club d’Atletisme Ondara, el seu president Miguel Moreno; Mª José Català i Juan Ginestar.

Les inscripcions es poden realitzar també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Colau, Somriures, Naturalmente (herbolari), Ondara Òptics, Perruqueria Antonia Domènech, i Allianz Seguros. El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà íntegrament a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Des de l’organització es treballa amb una previsió d’alta participació, esperant arribar a més de mil inscripcions.

L’eixida de la VI Cursa Solidària d’Ondara serà a les 9:30 hores del diumenge, 22 d’octubre, des del Prado (igual que l’any passat)); l’arribada també serà al Prado. Abans, a les 9 hores, hi haurà primer un escalfament per a animar la cursa; a continuació es realitzarà el lliurament del xec en favor d’AECC i es llegirà el manifest.

DOS RECORREGUTS

Posteriorment, en finalitzar la cursa, també es realitzarà una animació per a tots els participants. La cursa tindrà un recorregut de 4.2 km de circuit urbà per a caminants, mentre que per a corredors el recorregut s’augmenta fins als 7 km. La cursa transcorrerà per les partides Xebics, Mollons i Alfatares (els corredors arribaran fins a Torrecarrals). L’arreplegada dels dorsals es podrà realitzar el divendres 20 d’octubre de 18 a 21 hores al Decathlon d’Ondara; el dissabte 21 d’octubre de 18 a 20 al Decathlon; i el mateix dia de la cursa, diumenge 22 d’octubre, abans de l’eixida de la cursa.

El regidor d’Esports, Lluís Fornés, ha agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa i ha destacat la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer.

Mª Carmen Bisquert ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en aquesta carrera solidària. Mentre que Lluís Fornés ha agraït també la col·laboració de Policia Local, Protecció Civil, i Ondara Custom Club en la celebració de la cursa.

La Junta Local d’AECC s’ha bolcat en l’esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de més 150 empreses locals i comarcals, que han posat el seu granet d’arena i contribuït econòmicament en la cursa solidària.

La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seua aportació i ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en la carrera solidària. Ha recalcat l’agraïment a la Regidoria d’Esports i al Club d’Atletisme d’Ondara per possibilitar que la cursa siga una realitat, mostrant la seua esperança en què siga novament un èxit i se superen els mil participants.

Ja saps participa!!

ALTRES NOTÍCIES: Arrels, el II Festival de Tradicions es viurà del 5 al 11 d´octubre a Ondara

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

guifgenerico2 (1)
comercial
PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german