728 x 90

La V Trobada d´Educació Infantil a la Marina Alta tindrà lloc a Ondara el 4 de febrer

La V Trobada d´Educació Infantil a la Marina Alta tindrà lloc a Ondara el 4 de febrer

La Casa de Cultura acollirà aquest encontre

La V Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta tindrà lloc aquest dissabte, 4 de febrer, a la Casa de Cultura d’Ondara baix el lema “Processos de transformació educativa» i comptarà amb la presència telemàtica de Gino Ferri, pedagog italià i assessor de professorat a Catalunya i País Valencià.

La V Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta està organitzada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i co-organitzada per «Tardes Pedagógicas» i compta amb la col·laboració en l’organització de l’IES Xebic d’Ondara; de l’Escola Infantil Municipal d’El Verger, i l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara.

Amb el títol «Processos de transformació educativa» s’impartirà al matí a la Casa de Cultura d’Ondara. Va dirigida especialment al professorat de l’etapa de 0 a 6 anys. Es realitzarà de 9 a 14 hores amb un aforament limitat a 90 persones. El preu de la inscripció és de 5 euros, i per a obtindre més informació, fer la inscripció i el pagament, cal fer-ho via online al web www.agendaondara.es .

La Jornada comptarà amb la presència telemàtica de Gino Ferri, pedagog italià i assessor de professorat a Catalunya i País Valencià, el qual insta als professionals de l’educació a repensar el procés educatiu des del coneixement.

Defensor de la escola pública recorda que «tot acte educatiu públic és polític». «Des d’eixe aprenentatge, real i directe, hauria de fonamentar-se l’educació, sempre amb l’objectiu que l’educació pública és l’única via per a «oferir a tots els membres d’una societat l’oportunitat de desenvolupar-se a través de nombre més gran d’àmbits possibles d’experiència». En la Trobada oferirà la conferència «Transformació educativa, reptes, obstacles i oportunitats». En la segona part de la trobada, s’abordaran els «processos d’evolució» amb Tardes Pedagógicas, CEIP Mediterrani de Calp i CEIP L’Arbre Blanc de Mutxamel.

ALTRES NOTÍCIES: Maria Teresa Puigcerver: “Em sentia un poc culpable d’haver “abandonat” als meus pacients»

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

CARTEL SEMANA SANTA CALP 2024 (1)
[png] I FIRA FEMINISTA A ONDARA (1)
510x510_(LOOP-INFINITO)
Cartell-8M-2024_page-0001
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german