728 x 90

La Torre del Rellotge d´Ondara comença a funcionar com a “Llotja de la Cultura”

La Torre del Rellotge d´Ondara comença a funcionar com a “Llotja de la Cultura”

Acull fins al 31 de març l´exposició col·lectiva ‘D’Anantapur a Camelle’ de 8 artistes balears

La Torre del Rellotge d´Ondara ha començat a funcionar com a espai expositiu gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Ondara i la Fundació Baleària perquè la Torre del Rellotge siga seu d’exposicions i que la plaça de Bous d’Ondara aculla esdeveniments musicals de la Fundació Baleària, dins del programa «Llotges de la Cultura».

La primera d’aquestes mostres, que va ser inaugurada aquest passat dissabte 13 de març, és l’exposició col·lectiva ‘D’Anantapur a Camelle passant pel Mediterrani’, que reuneix les obres de vuit artistes balears que van realitzar un viatge a l’Índia i que parla de la pobresa i les desigualtats, l’ODS 1.

TREBALL ARTÍSTIC

«D’Anantapur a Camelle passant pel Mediterrani» presenta el treball artístic de la III Ruta d’Art d’Anantapur, un projecte principalment solidari que dona visibilitat a la tasca de la Fundació Vicente Ferrer a través de la creació plàstica. La mostra es pot visitar a la Torre del Rellotge en horari de 9 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

torre rellotge

La mostra va ser inaugurada per l’alcalde d’Ondara, José Ramiro; la regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual; el gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez; així com pels artistes participants: Samuel Almansa, Zulema Bagur, Tomeu Coll, Pep Guerrero, Amparo Sard, Doralize Souza, Rif Spahni, i Cristina Torbellina. Les obres emmarcades en «D’Anantapur a Camelle passant pel Mediterrani» estan exposades tant a la pròpia torre, com a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura.

Tant l’alcalde d’Ondara com la regidora de Cultura han convidat la ciutadania a conèixer aquesta interessant exposició emmarcada en l’acord amb la Fundació Baleària. Un conveni que permet dinamitzar, encara més, les propostes culturals que s’impulsen a Ondara, portant noves actuacions a un emplaçament únic en la comarca com és la plaça de Bous d’Ondara, al mateix temps que ja està dotant de contingut expositiu a la Torre del Rellotge, que està declarada BIC i recentment s’ha posat en valor per a fer-la visitable.

torre rellotge

ALTRES NOTÍCIES: Vuelve este mes de marzo “La Joia de la Cultura” a Ondara

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Teulada
510x510px_El_Mirall
primavera-musical2024-VAL
Diseño sin título (1)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german