728 x 90

La Fira de Comerç i de l´Empresa d´Ondara demostra el potencial del comerç local

La Fira de Comerç i de l´Empresa d´Ondara demostra el potencial del comerç local

Un total de 30 expositors van mostrar els seus productes i serveis al públic de tota la comarca

Ondara ha viscut aquest cap de setmana la celebració del segon i últim cap de setmana de la Fira d’Ondara 2023, la Fira de Fires des de 1690, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat Fira del Comerç i l’Empresa al Prado amb més d’una trentena de participants i amb un espai -fòrum amb tallers, desfilades i propostes, així com el Mercat Medieval als voltats del Prado, la Fira d’Animals a la Plaça de Bous, el Concurs Caní, l’Exposició Vehicles Clàssics i la Presentació Calendari AECC.

ondara fira

A més, s’ha pogut gaudir de les degustacions de dolços i salats a l’estand dels Fester de la Soledat i Crist 2024, al costat del Prado. L’alcalde d’Ondara, José Ramiro, la responsable de Promoció Econòmica i Comerç, Raquel Mengual, membres de la corporació municipal, i representants d’associacions locals, van inaugurar el dissabte la Fira de Comerç i Empresa. A continuació, la comitiva va visitar el vistós Mercat Medieval, que estava molt bé ambientat, i la Fira d’Animals. La inauguració de la Fira va comptar amb l’ambientació i animació a càrrec del grup del Mercat Medieval, amb músics, xanques i elfs.

ALTA PARTICIPACIÓ

En els discursos d’inauguració, l´alcalde va realitzar una valoració “molt positiva” de l’alta participació dels comerciants, recalcant que «tant el teixit associatiu, com el comerç local, és el cor del poble», destacant que aquest cap de setmana hi havia «comerç local, comarcal, nacional e inclús internacional; tot, des d’ací, des del poble d’Ondara».

ondara fira

Va agrair a l’ ACO «eixa tasca que fa dia a dia, tots els dies de l’any, perquè el comerç local és el que fa poble», i també va agrair la seua tasca a la regidoria Raquel Mengual «perquè ha fet un gran treball en la fira, de la mà de l’associació de comerciants». També va agrair la presència de tots els negocis que han participat enguany, indicant que en la fira s’ha pogut gaudir de totes les novetats i serveis d’empreses d’Ondara.

José Ramiro va destacar la labor de l’ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, «pel que fan dia a dia pel poble d’Ondara». Per la seua banda, en representació de l’ACO, Lorena Fornés va expressar la seua satisfacció «de veure aquest cap de setmana una fira de fires, i de veure la resposta del nostre comerç local en participar en aquesta fira, demostrant que estem ací i apostem per lo nostre, i que tenim molt que oferir». Des de l’ACO es va agrair a l’Ajuntament d’Ondara «per fer possible l’organització d’aquest esdeveniment», i a tots els socis d’ACO «per donar vida, cada dia de l’any, al nostre poble».

FIRA

La Fira de Comerç va servir perquè els comerciants d’Ondara donaren eixida als seus estocs, proposaren atractives ofertes als clients, i presentaren les seues novetats quant a productes i serveis. El públic va respondre satisfactòriament davant d’aquestes propostes al llarg del cap de setmana. Un total de 30 negocis locals i alguns comarcals van participar. A més, la Fira de Comerç va comptar amb un espai -fòrum amb tallers, desfilades i propostes dels participants. Es va presentar el Calendari de la Junta local de l’AECC d’Ondara 2024, va haver-hi 2 tallers a càrrec de Twelve Beauty; presentació del llibre de Sergio Pérez (Editorial Dilatando Mentes); tast de vermut a càrrec de Bodegas Aguilar; conta-conte de Caryana Castillo amb photocall; desfilada canina de YorkGlam i desfilada de moda de Somriures (que comptà amb models participants al calendari de l’AECC).

D’altra banda, el Mercat Medieval, a càrrec de Valero MerKados Temáticos, es va instal·lar divendres de vesprada (com a novetat), dissabte 18 i diumenge 19 de novembre en l’Avinguda General Bosch i en plaça Vicent Andrés Estellés, i va comptar amb una animació especial, música, personatges (xanques, elfs…), espectacles i atraccions medievals, així com parades de venda de productes d’artesania, menjar i beguda, taverna i activitats infantils; amb una infinitat de propostes per a tots els públics.

Cal ressaltar que la Fira d’Animals va complementar molt bé aquest segon cap de setmana firal, que ha comptat, a més, amb els passejos en carro, el dissabte a càrrec de l’Associació de carreters i cavallistes d’Ondara. La Fira d’Animals s’ha realitzat a la Plaça de Bous, organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, i ha comptat amb 12 corrals amb tot tipus d’animals.

En la mostra d’animals han participat expositors, professionals, i comerciants de la matèria, de tota la Comunitat Valenciana. Aquest cap de setmana també s’ha fet el Concurs Caní, el diumenge a la Plaça del Convent, amb una Mostra d’Agility. I ahir es va poder gaudir també de la 19ª exposició de vehicles antics (cotxes i camions), que, organitzada per Mario Vives, ha comptat 140 cotxes i motos, i amb 12 camions, i com a novetat, s’ha ubicat per primera vegada en l’Avinguda Doctor Fleming, per potenciar i concentrar tots els esdeveniments al costat de la Fira, Prado i Plaça de Bous.

DIA DELS XIQUETS I XIQUETES

Aquest cap de setmana també ha estat la Fira d’Atraccions i l’estand dels Festers del Crist i Soledat 2024 amb degustacions de dolços i salats. Aquests propostes continuaran també el pròxim cap de setmana, 25 i 26 de novembre. Quant a la Fira d’atraccions, cal esmentar que el pròxim dimecres, 22 de novembre, serà de nou dia dels Xiquets i les Xiquetes en la Fira d’Atraccions d’Ondara, amb preus reduïts en les atraccions (2 euros). Una novetat de la fira d’enguany és que també obrirà el divendres 24 de novembre de vesprada.

ALTRES NOTÍCIES: La Fira de Fires d´Ondara acull a molta gent el primer cap de setmana

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Teulada
510x510px_El_Mirall
primavera-musical2024-VAL
Diseño sin título (1)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german