728 x 90

Gata acull l’encontre de Bandes de la Marina Alta

Gata acull l’encontre de Bandes de la Marina Alta

L´acte serà aquest dissabte, 1 d´octubre

20 bandes de música de la comarca es reuniran aquest dissabte, 1 d´octubre, a Gata dins de la “Trobada de Bandes de la Marina Alta”, un dels actes per commemorar el 150 aniversari de la Banda Unió Musical de Gata.

La Unió Musical de Gata de Gorgos va nàixer en l’any 1870, al contractar l’ajuntament d’aquella època al músic de la Safor, Ricardo González Blasco, amb l’objectiu d’instruir i formar als aficionats del poble per tal de tindre una Banda Municipal que amenitzara els actes oficials, populars i religiosos que es produïen al poble. Durant 2020 la banda celebrava el seu 150 aniversari.

Lògicament, tots els actes que tenien programats per commemorar l’ efemèride es van haver d’ajornar per causa de la pandèmia. No obstant això, a mesura que han anat caiguen les restriccions, s’han pogut celebrar la majoria d’ells, com per exemple: el concert realitzat a l’Auditori de la Diputació d’Alacant i el nomenament d’un carrer del poble en el nom de la Banda.

TROBADA

Aquest dissabte, 1 d’octubre, per fi es podrà fer l’acte central de les celebracions de l’ aniversari que consistirà en una trobada de Bandes de la Marina Alta organitzada per la FSMCV, l’Ajuntament de Gata i la mateixa Societat Musical.

La trobada començarà a les 18:30 hores amb una desfilada de les 20 bandes participants per diferents carrers del poble fins a l’avinguda de la Pau on interpretaran totes juntes el pasdoble “Unió Musical de Gata”, peça del compositor Josep Miquel Martínez Jiménez, que va resultar guanyador en el concurs organitzat per la Banda dins dels actes commemoratius.

ALTRES NOTÍCIES: Artistas de 17 países exponen en Art al Vent en Gata

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Giveaway Instagtam Post Template (1)
Giveaway Instagtam Post Template
ElMirall_510x510px_carrera_pdlm
25N-2023VAL
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german