728 x 90

Coneix a les persones que formen Compromís Benissa per a guanyar les eleccions municipals

Coneix a les persones que formen Compromís Benissa per a guanyar les eleccions municipals

Una candidatura transversal tant en edat com en ocupació

De nou en el nostre apartat Especial Eleccions Municipals de Benissa posem cara als candidats de les llistes que es presenten a les eleccions. Com ens comenta el seu líder, Mari Carmen Ronda, de Compromís Benissa les persones que conformem la candidatura són transversals tant en edat com en la seua ocupació laboral (professionals, autònoms, empresaris, treballadors per compte d’altri, funcionaris…) ben preparades des del seu sector d’activitat per a afrontar el programa de govern que proposem per a Benissa.

A Benissa Compromís ho formen:

 1. Mari Carme Ronda:

Mari Carme Ronda és la nostra portaveu a l’Ajuntament de Benissa. Durant tota la seua vida ha format part del valencianisme polític. La passada legislatura va estar a l’Equip de Govern en l’àrea d’Espais Culturals, Medi Ambient, Justícia, Parcs i Jardins i Mobiliari Urbà, entre d’altres.

Ara vol seguir treballant pel poble, amb valentia, força i motivació per fer la Benissa que volem.

 1. Alberto Robles:

Alberto és el nostre secretari local, a més del secretari comarcal de Joves PV, les joventuts de Compromís. Alberto és també candidat a les Corts Valencianes per la circumscripció d’Alacant.

Ha estudiat periodisme i es va especialitzar amb un màster en comunicació corporativa i empresarial. És una persona jove, amb ganes i voluntat de millorar la vida de les benisseres i benissers per fer la Benissa que volem.

 1. Nàdia Tent:

Nàdia és una gran defensora de les nostres arrels i de la nostra llengua.

És filòloga catalana amb un màster d’educació i un altre en cultura literària. És professora de llengua i literatura valenciana i lluita cada dia perquè puguem aprendre la riquesa del valencià i fer-la valdre com ens mereixem.

El nostre compromís és i serà mantindré viu el somriure de Benissa. És l’hora d’encetar el millor futur per a la Benissa que volem.

 1. Ximo Ribes:

Ximo és administratiu i li encanta la seua professió. És un amant de la nostra terra, de la nostra comarca i del nostre poble. Com a hobbies, li agrada l’esport en general, però, en particular l’handbol.

Des de ben jove ha lluitat pels drets dels valencians i de les valencianes, per la nostra cultura i, encara més, per la nostra llengua. Amb el seu esforç, treball i il·lusió aconseguirem la Benissa que volem.

 1. Maite Berenguer:

Maite Berenguer és una dona que durant anys ha dedicat la seua vida en millorar la vida de totes i tots els veïns de la comarca. Encara que va estudiar auxiliar administrativa, és zeladora al centre de salut de Benissa.

Quant als seus hobbies, li agrada la música i per això és membre de la Coral Benissenca de Benissa com a veu soprano i del Consell Municipal d’Igualtat. Amb la seua dedicació i la vostra mà obtindrem la Benissa que volem.

 1. Josep Lluís Armengol:

Josep Lluís regenta una botiga al nostre poble. Va estudiar psicologia i infermeria. Amb trajectòria en associacions empresarials amb gran inquietud per sentir les necessitats del seu entorn per millorar la vida diària benissera.

Li agrada eixir de la seua zona de confort per a que florisca la seua creativitat i originalitat. A més, és un amant de la ecologia i la cultura valenciana.

 1. Rosa Gisbert:

Rosa és professora de filosofia a l’institut de Benissa. Li interessa la cultura i l’educació de les persones. Li agrada viatjar i la música, motiu pel qual ha format part de diverses formacions corals, entre elles, les de Benissa.

 1. Batiste Banyuls:

Baptiste és llicenciat en Ciéncies Biològiques. Ha dedicat la seua carrera a la investigació i l’ensenyament, ja que ara és professor a l’Institut de Benissa. S’ha interessat el desenvolupament sostenible del patrimoni natural del terme de Benissa i de la nostra comarca.

Cal destacar que va ser guardonat amb els premis 25 d’Abril Vila de Benissa pel seu treball El litoral benissenc. Un passeig mediterrani al 1991. Ha escrit diversos llibres sobre divulgació científica i col·labora amb treballs d’investigació a diferents revistes.

 1. Isabel Pastor:

Isabel és llicenciada en filologia anglesa i actualment exerceix de docent a l’institut de Benissa. És una lluitadora imparable per preservar el nostre medi ambient.

 1. Boni Marco:

Boni és un apassionat de la jardineria i dels viatges per aprendre d’altres cultures, història i models de vida. És una persona compromesa amb el col·lectiu LGTBI així com amb la llengua i el nostre país.

 1. Carla Tent:

Carla és la benjamina de l’equip. Ha estudiat filologia i és professora de català a Barcelona. Sempre ha tingut clar que la literatura és la seua passió, i per tant, la cultura viva dels pobles.

Tot i que viu lluny anhela tornar a Benissa per gaudir dels nostres paisatges, de les nostres festes i de la colla d’amics. Cada dia té més clar que el futur està a Benissa.

El que més li preocupa és la cultura, la llengua i la joventut.

 1. Manolo Ivars:

Manolo és un amant de la nostra natura i de la nostra vegetació. Sempre li ha interessat protegir el nostre territori de les grans depredacions urbanístiques.

Manolo ens acompanya en aquesta llista per treballar i millorar les polítiques mediambientals al nostre poble i a la nostra comarca.

 1. Ana Peris:

Ana és treballadora social i mare d’Oriol i Júlia, amb qui li agrada passar el seu temps lliure (i molt ben invertit). Les seues aficions són l’esport i la natura.

El motiu d’estar en política és lluitar per les desigualtats i reduir l’exclusió social de les persones més vulnerables.

 1. Tomàs Zaragoza:

Tomàs és una aficionat a les plantes i durant molt de temps s’ha dedicat a cuidar d’elles. Li interessa el  benestar del nostre poble, així com cuidar de les persones que l’envolten.

Sempre ha lluitat pels drets de les persones i fer una societat diversa.

 1. Marian Sánchez:

Marian és una jove benissera i treballadora incansable. És una amant de la natura i les caminates pel nostre territori així com molt solidaria amb totes les persones que necessiten la seua ajuda.

La família, l’amistat, l’empatia, la resilència i el respecte són els valors que formen part de les seus senyes d’identitat.

 1. Àngel Santacreu:

Àngel és un home polifacètic. Forma part dels Moros i Crisitians amb la filà Bereberes i del grup de muntanya Margalló. Sempre està disposat a ajudar als demés quan ho necessiten.

 1. Eva Ferer:

Eva és professora de filosofia. Per a ella, l’educació és un dels pilars fonamentals per a la nostra societat, perquè sense educació no hi ha diàleg, i sense diàleg no hi ha cooperació.

 1. Jaume Berenguer:

Jaume és un treballador imparable i fuster des de fa més trenta anys. És president d’@arebajocs així com membre d’altres associacions com l’Esbart Dansaire. Les seues aficions són els jocs de taula, el senderisme i el barranquisme i les danses. És una persona que des de sempre s’ha preocupat per la protecció del món associatiu de Benissa.

Així són elles i elles la llista del Compromís Benissa i que, junt amb Mari Carmen Ronda, venen disposats a guanyar les eleccions i governar Benissa.

ALTRES NOTÍCIES: Mari Carmen Ronda: “Conseguiré que Benissa sea un referente en la Marina Alta, de calidad de vida, de integración multicultural, de ocio juvenil y cuidado de nuestros mayores”

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

gata
banner-510x510-porunagota
381021442_700278382139534_5836369045861536891_n
suma
cartell- 9octubre-2023
varios
Diseño sin título
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german