728 x 90

Comprant a Ondara pagues la meitat i disfrutes el doble

Comprant a Ondara pagues la meitat i disfrutes el doble

Arranca l´entrega de les targetes de Bono Consum

L’Ajuntament d’Ondara, a través de la regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix l’alcalde, José Ramiro, posa en marxa per a aquest mes d’octubre el “Bono Consum Ondara”, un programa d´impuls del consum local on l´ajuntament destina 53.791 euros de manera directa en bons.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es vol animar als comerços locals a adherir-se a aquesta iniciativa, i a la ciutadania en general a participar en aquesta campanya amb què obtindran un gran descompte en el comerç de proximitat. El llistat dels comerços que formen part de la campanya es podrà consultar en www.ondarabonoconsum.es  i en la web del portal del comerciant d’Ondara https://ondara.portaldelcomerciante.com .

50 PER CENT

Els Bons Consum Ondara estaran emesos per Confecomerç CV. Els ciutadans abonen el 50% del cost de la targeta, i la data màxima de consum dels bons serà el 30 d’octubre de 2022. Els bons poden arribar un valor de 100 €, dels quals, el ciutadà aporta 50 €, rebent 4 bons de 25€ per a poder-los canviar en 4 compres. Aquesta distribució representa per a la ciutadania un descompte del 50%. La compra de bons està limitada a una quantitat màxima de 50 € per persona beneficiària. Els bons seran de 50 € o 100 €. Poden adquirir els bons totes les persones empadronades a Ondara majors de 18 anys, sent necessari disposar de targeta bancària.

El procediment de compra dels Bons Consum Ondara ja està actiu i es pot realittzar online en la web de la campanya, o bé presencial en l’Espai Català. Per a aconseguir els bons de forma online, caldrà accedir a la web de la campanya www.ondarabonoconsum.es , omplir el formulari que es té en disposició en la web de la campanya, prèviament habilitat per Confecomerç CV,

Per a l’adhesió de les empreses a la campanya, els comerços han d’omplir el formulari que es troba en la web de la campanya habilitat prèviament per Confecomerç, CV. Poden sol·licitar adherir-se a aquesta campanya les pimes, micropimes i autònoms legalment constituïts independentment de la seua forma jurídica, que tinguen establiment físic obert al públic en el terme municipal d’Ondara; que exercisquen activitat econòmica en el municipi (excepte les activitats amb els següents IAE:  Comerç a l’engròs,  Comerç al detall de labors de tabac i articles de fumat, Farmàcies, Comerç al detall fora d’un establiment comercial permanent (ambulància, mercats ambulants i mercats ocasionals o diaris),  Loteries, apostes i altres jocs d’atzar, i Altres serveis recreatius). El nombre de persones ocupades en l’establiment comercial no serà superior a 10 persones treballadores a jornada completa o equivalent.

L’Ajuntament d’Ondara també realitza una aportació de 8.811 euros, destinats a subvencionar les despeses de gestió dels bons consum relacionats amb la campanya comercial: ferramentes informàtiques per a la gestió de la campanya, despeses bancàries, venda de bons i la gestió setmanal de pagament a comerços i empreses.

ALTRES NOTÍCIES: Arrels, el primer Festival de Tradicions i el 150 aniversari del Trinquet és viurà a octubre a Ondara

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german