728 x 90

Arranquen les festes de la Soledat a Ondara

Arranquen les festes de la Soledat a Ondara

Avui l’acte de coronació de les Regines Ainhoa Fernández Mengual i Sara Lozano Llavador

Després d’un intens exercici de treball i perseverança per part de la Comissió del 2024,  arranquen oficialment les Festes de la Soledat que tindran lloc fins el 9 de juliol.

Un any més, els festeigs en honor a la Mare de Déu de la Soledat tornaran a omplir de devoció, tradició, música i diversió els carrers d’Ondara amb un divers programa de què podran gaudir persones de totes les edats.

Organitzades per la Comissió Soledat 2024 amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, cal recordar que la comissió d’enguany està integrada per la Regina Major, Ainhoa Fernández Mengual; la Cort Major: Jairo Ginestar Martinez, Adela Domenech Martinez, David Femenia Mud, Angela Domenech Martinez, Jordi Gil Molines, Laia Alemany Soler, Jordi Caselles Sastre, Aroa Mas Corella, Josep Llobell Barber, Ingrid Moncho Vaquer, Ivan Server Garcia, Julia Bas Domenech, Hugo Quintanar Rodriguez, Carles Riera Valero, Noa Forques Vives, Josep Romans Escriva, i Karolayn Gomez Varela; la Regina Infantil i Acompanyant, Sara Lozano Llavador i Javier Lozano Llavador.

La Cort Infantil:  Esmeralda Martinez Hernan i Talia Martinez Hernan;  De la Comissió Soledat 2024 hi han 9 parelles que són Festers de la Mare de Déu de la Soledat: Luci Molines Gayá i Josep Gil Poquet,  Tere Sastre Aparisi i David Caselles Lull, Virginia Mengual Salort i Pablo Fernández Oliver, Rosa Inés Mud Portolés i José Juan Femenia Simó, Adela Martínez Gilabert i Vicent Doménech Ausina, Carles Riera Grimalt i Silvia Valero Pons, Mª Dolores García Devesa i Javier Server Ferrando, Juan Ginestar Bañó i Rosana Martínez Gauchi; i els Festers d’Honor; Rosa Ana Costa Ramis i Vicente Badía Fornés.

Avui divendres, 5 de juliol, a les 23 hores tindrà lloc a la Plaça de Bous d’Ondara l’acte de Coronació i exaltació de les Corts d’Honor Major i Infantil de la Soledat 2024. Una solemne cita que culminarà amb el llançament de focs artificials a càrrec de Hermanos Caballer Pirotécnicos S.L. i la macrodiscomòbil “Carnavalia On Tour”.

Altrament, pel que fa al programa d’enguany, cal destacar que tant la revetla de dissabte 6 de juliol amb l’orquestra Montecarlo com l’actuació Tributo a Mecano del diumenge 7 de juliol, canvien d’ubicació i se celebraran com a novetat a l’Av. Doctor Fleming. A més, hi haurà paella dissabte i sopars populars el dissabte 6 (que serà de cabasset) i el diumenge 7 de juliol. D’altra part, la cavalcada de carrosses, comparses i cavalcadures del dissabte 6 de juliol estarà amenitzada per la Banda Juvenil d’Ondara, la  Xaranga “Me’n fot”, la Batucada OndarAttack i d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. Per al públic infantil, el dissabte 6 al matí hi haurà parc infantil i festa de l’espuma en la zona del Prado.

Les Festes de la Soledat 2024 arribaran al seu punt àlgid amb els actes religiosos, tals com les misses i l’Ofrena de flora del diumenge 7 de juliol a la Ntra. Patrona, la Mare de Déu de la Soledat, la qual tornarà a celebrar-se al Moll del Prado. Una vegada finalitzada l’ofrena, es llançaran focs artificials. A continuació, trasllat de la Mare de Déu de la Soledat fins l’Església Parroquial de Santa Anna, on es cantarà l’himne a la Patrona.

El dilluns 8 de juliol, dia de la Patrona, tindrà lloc al matí la Missa Solemne en honor a la Mare de Déu de la Soledat, a l’Església Parroquial de Santa Anna, cantada pel “Coro capilla Santísima Virgen de la Soledad” amb l’assistència de les Regines, Corts, Acompanyants, Comissió de Festes 2024 i Autoritats.

A continuació es realitzarà la Benedicció de la Pintura i Restauració del Retaule de la Capella de Sant Rafael, a càrrec del pintor local Antonio Torres. En finalitzar, es procedirà al llançament d’una mascletà diürna a la Ronda Generalitat.

Tot seguit, s’oferirà un Vi d’Honor al Prado. A la vesprada se celebrarà la Solemne processó en honor a la  Patrona amb l’acompanyament de la Unió Musical d’Ondara, la Xaranga “M’en Fot” i d’Ondara Colla de dolçaines i Tabals. En arribar la Santíssima imatge de la Mare de Déu al Convent, després de la processó, se li cantarà l’«Ave Maria» interpretat per la soprano Silvia Peña i el quartet format per: Merxe Pineda (Violí), Carlos Argudo (Violí), Verónica Zahonero (Viola) i Paco Pineda (Violonchelo). La processó finalitzarà a l’interior de la capella amb el Cant de l’Himne a la Patrona i el llançament de 21 salves. Seguidament, es nomenarà la nova Comissió de Festes del proper any 2025. Una mascletada nocturna en la Ronda Generalitat posarà el punt final a les festes.

BONES FESTES ONDARA!!!

ALTRES NOTÍCIES: Ondara celebrarà unes magnífiques festes de la Soledat del 4 al 8 de juliol

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german