728 x 90

Arranca la IV edició del Festival de Música de Cine de la Marina Alta, Sonafilm

Arranca la IV edició del Festival de Música de Cine de la Marina Alta, Sonafilm

Èxit al concert de presentació oficial amb la Universal Chamber Orchestra

Ara si, ja es pot dir que arranca oficialment la 4a edició del Sonafilm, el Festival de Música de Cine de la Marina Alta. El concert de presentació va ser a càrrec de la Universal Chamber Orchestra, dirigida pel seu director titular, José Martínez Colomina, a l’Auditori Municipal d’Ondara, com a preàmbul i presentació del Sonafilm, que se celebrarà en el mes d’agost.

sonafilm

La nit va començar amb l’explicació, per part del director artístic i «alma mater» del Sonafilm, Javier Gil, sobre els detalls d’aquesta quarta edició, que tindrà lloc del 17 al 21 d’agost en les localitats d’Ondara, Dénia i el Verger, amb un ventall d’actes culturals diversos, i on es podrà gaudir de 5 dies d’activitats envoltades dins de la música de cine, que tindrà enguany com a tema principal la figura del compositor italià Ennio Morricone.

CONCERT

sonafilm

A continuació, l’orquestra de cambra Universal Chamber Orchestra, va delectar al públic de l’Auditori Municipal d’Ondara (que estava de gom a gom) amb un concert de música de cine on pogueren gaudir d’un repertori molt divers i per a tots els públics. El colofó final va ser la col·laboració de la Coral «Santa Ana» d’Ondara, el Cor de Beniarbeig i el Cor de la Xara, que arrodoniren aquesta nit de pel·lícula amb la interpretació, junt a l’orquestra, de dos peces finals.

El Festival de Música de Cine de la Marina Alta comptarà amb una programació en què destaca com a novetat la incorporació de l’Ajuntament del Verger, a més de l’Ajuntament de Dénia, que ja es va sumar l´any passat a aquest projecte.

CONCERT A ONDARA-20 D´AGOST

En el cas d’Ondara, cal destacar que el dissabte, 20 d’agost, se celebrarà a la plaça de Bous d’Ondara el Concert Simfònic a càrrec de la Universal Symphony Orchestra, dins d’una setmana plena d’actes relacionats amb la música de cine, en les diferents seus del Sonafilm En el concert d’Ondara s’oferiran peces de pel·lícules com «Érase una vez en el oeste»; «Novecento», «Los Intocables», «El bueno, el feo y el malo», «Érase una vez en América», «Cinema Paraiso», «Chi Mai», «La Califa», «Ecstasy of Gold»…

El programa del Sonafilm començarà el dimecres, 17 d’agost, amb la projecció a Ondara del documental «Ennio el Maestro» del director Giussepe Tornatore. El dijous 18 d’agost, El Verger acollirà el concert «Intimate Morricone» a càrrec del clarinetista José Mª Santandreu i el pianista Christian E. Zinsser.

El divendres, 19 d’agost, la programació del Sonafilm comptarà en Dénia amb el concert de Moanin´Project amb l’espectacle «Forrest Gump Songs». Pel matí del divendres 19 d’agost, també a Dénia, s’oferirà la conferència – presentació sobre la música de cine a càrrec de Conrado Xalabarder. El dissabte 20 d’agost serà el concert a la Plaça de Bous d’Ondara. El diumenge 21 d’agost, en El Verger, tindrà lloc el concert de cambra de l’Ensemble «Mira quina Trompa», format per 15 trompistes i dirigit per Vicent Berbegal Coloma ( Trompa Solista de la Universal Symphony Orchestra).

ALTRES NOTÍCIES: La 4ª edición del Sonafilm calienta motores con un concierto presentación este sábado, 14 de mayo

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (8)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german