728 x 90

Aquest estiu, “Cultura segura” a la plaça de Bous d´Ondara

Aquest estiu, “Cultura segura” a la plaça de Bous d´Ondara

Un cap de setmana complet amb el projecte “Ondara, La Joia de la Cultura”

La plaça de Bous d’Ondara s´ha convertit aquest estiu en un espai segur per a gaudir de la cultura amb el projecte «Ondara, la Joia de la Cultura» i aquest passat cap de setmana el públic ha participat en quatre esdeveniments diferents; música, teatre, poesia i presentació literària.

Tot això gràcies a les mesures de seguretat i protocols establides per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara dirigida per Raquel Mengual per a fer «cultura segura», amb el vistiplau de Salut Pública.

Ondara cultura

El divendres, 14 d’agost, es va presentar el llibre «150 anys de música i ball a la Marina Alta»; el dissabte 15 d’agost «La Fúmiga» va oferir el concert de la seua gira «Tournar a començar» i diumenge va ser el torn del Teatre-Musical «Bandada- On Està Mercé?» per Bandada Teatre. A més, el dijous 13 d’agost, es va oferir una sessió de poesia amb Llum de Lluna, a càrrec de Pepe Tormo.

Ondara cultura

«150 anys de música i ball a la Marina Alta» va comptar amb la presentació i introducció a càrrec del gerent de la Macma, Jovi Seser, i les intervencions del director i editor de l’obra, Paco Carrió, i del seu autor i coordinador, Antoni Reig. La presentació va incloure la projecció de l’audiovisual sobre solistes i formacions d’Ondara i pobles del voltant, i va ser un homenatge al grups ondarencs Brujos Negros i Los Galos, rememorant així mateix espais d’Ondara com el Teatre Eslava i la terrassa Mi Jardín, entre altres de la comarca, que van ser l’epicentre de la música en la seua època.

Actuació «La Fúmiga»

D’altra banda, dissabte 15 d’agost, el grup d’Alzira «La Fúmiga», amb l’organització de Pro21cultural va oferir un concert espectacular a Ondara, vibrant i festiu que va omplir d’alegria la plaça de bous, amb un públic entregat i seguint en tot moment les mesures de seguretat, mascaretes i distància social. La Fumiga va donar les gràcies a la Regidoria de Cultura i l’Ajuntament d’Ondara per cedir l’espai i poder fer cultura segura.

Ondara cultura

I finalment, Bandada Teatre va interpretar el seu Teatre Musical «Bandada- On Està Mercé?» ; una divertida obra de varietats interpretada per vuit actrius valencianes que entremesclen humor, cant i clown.

Agost+cultura

Pel que fa a la resta del mes d’agost, cal recordar que continuarà la programació cultural emmarcada en «Ondara, la Joia de la Cultura». Les entrades s’han d’adquirir amb antelació, de forma gratuïta, en la web de https://lajoiadelacultura.ondara.org/, en on també s’ofereix més informació sobre els actes i protocol de seguretat. La programació elaborada per la Regidoria de Cultura inclou les següents propostes per als pròxims dies: el divendres. 21 d’agost. a les 22 hores, Cinema per a tots els públics amb la pel·lícula «Shazam»; el dijous 27 d’agost a les 20.30 hores, Recital de Poesia «Llum de lluna» amb Joan Mestre; i el dissabte 29 d’agost a les 23 hores, actuació musical; Fusió Flamenc i clàssica «En clave de clot» presenta «Arrels de nacre».

Ondara cultura

A més, la Regidoria de Cultura ha cedit l’espai per a altres esdeveniments, com la «Noche Andaluza» organitzada per la «Casa de Andalucía de Dénia» aquest dijous 20 d’agost a les 22 hores, a la Plaça de Bous d’Ondara – La Joia de la cultura. Amb l’actuació dels grups al cant: Flamenco&Punto; Coro La Marea i Grupo Tarantos; i amb l’actuació dels grups al ball: Alendoy i Alumnes Acadèmia Rebeca Carmona.

Per a aquest esdeveniment, la venda d’entrades (10 euros), es farà per mitjà de reserves per telèfon: 689484180 i 661760950. Organitza: Casa de Andalucía de Dénia. (L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Cultura, col·labora cedint l’espai per a l’esdeveniment).

Ja saps gaudeix a Ondara de “La Joia de la Cultura”

Altres noticies: Ondara estrena la plaça de Bous como “La Joia de la Cultura” con su primer acto

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

comercial
PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german