728 x 90

Aquest dissabte XII edición del Festival “Vila de Teulada” de dolçaina i percussió

Aquest dissabte XII edición del Festival “Vila de Teulada” de dolçaina i percussió

Un festival organitzat per la Colla El Falçó, Associació de Dolçainers i Tabaleters de Teulada

Després de dos anys d’aturada, a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, l’Auditori Teulada Moraira acollirà aquest dissabte, 14 de maig, a les 19.30h  el XII Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió, que organitza la Colla el Falçó, Associació Dolçainers i Tabaleters de Teulada.

colla

Un festival que, sense cap mena de dubte, s’ha consolidat com un referent del món de la dolçaina i pel que han passat agrupacions musicals i de ball d’allò més divers. Enguany comptarà, per a gaudi del públic assistent, amb la participació de l’Ensemble de dolçaina i percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, que actuarà sota la direcció de Pasqual Salort.

colla

A més a més,  l’Agrupació Aires des Pla de Marratxí, de la comarca mallorquina del Raiguer, que interpretarà una mostra de música, danses i balls de festeig tradicionals de la Illes Balears, i la Colla el Falçó, Associació dolçainers i tabaleters de Teulada, que, conduïda pel seu director Rafa Soriano, farà l’estrena absoluta de l’obra Exhalacions, de la compositora Llum Martín.

Una composició que forma part del programa de creació de composicions de temàtica lliure per a colles de dolçaina, percussió i metalls que es va encetar la Colla el Falçó l’any 2016, com a plataforma on mostrar i divulgar de la producció de persones que es dediquen a la composició i creació de noves músiques.

ALTRES NOTÍCIES: Emma Ozores se sube al escenario del Centro Cultural de Benissa para ayudar a la lucha contra el cáncer

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

510x510px_el_mirall_pdlm (1)
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german