728 x 90

Aplega a Ondara la setmana més terrorífica de l´any amb “Espanta la Por”

Aplega a Ondara la setmana més terrorífica de l´any amb “Espanta la Por”

Un ampli ventall d´activitats

Aplega a Ondara un ampli ventall d´activitats per aquesta setmana, “Espanta la Por 2023” al voltant dels “monstres valencians” amb la proximitat de la festivitat de Tots Sants, segons explica el regidor d’Infància, Adolescència i Joventut dirigida, Jordi Ruíz-Orejon i la regidora de Cultura, Nerea Mallol.

La programació comprèn totes les edats, des d‘infantil i primer cicle de primària amb l’actuació de «Dorotea, bruixes i bruixots» a l’Auditori municipal el divendres, 27 d’octubre; segon i tercer cicle de primària amb l’escape room «Els monstres oblidats» el dimarts 24, dimecres 25 i dijous 26 d’octubre; l’adolescència i la joventut amb les activitats de maquillatge terrorífic i realitat virtual programades per a divendres 27 i dissabte 28 d’octubre a l’Espai jove de 18 a 20 hores; i la població general, amb el passatge terrorífic que ha organitzat la Comissió del Crist 2024 per a dissabte 28 d’octubre a la Plaça de Bous i en què col·labora l’Ajuntament d’Ondara.

El «Passadís Terrorífic» d’aquest dissabte tindrà un horari infantil de 18 a 20 hores; i a partir de les 22 hores, està qualificat com de «por extrema» (preu 3 euros, entrada per la porta d’arrastre). La programació d’Espanta la Por culminarà diumenge, 29 d’octubre, a les 19 hores a l’Auditori municipal, amb un teatre infantil basat en el conte de Dani Miquel «La Maria no té por», a càrrec de la companyia Disparatario; una fantàstica obra amb personatges, titelles i titelles gegants que segur faran la delícia del més menuts.

La programació ha estat presentada per Jordi Ruiz i Nerea Mallol, acompanyats per la bibliotecària Llúcia Boronat, i el tècnic de l’àrea de Joventut Pedro Gil. Aquest programa es fonamenta en la difusió de l’imaginari dels monstres i els personatges terrorífics de la cultura popular valenciana, seguint la campanya que, des de fa uns anys, va encetar el Museu Etnogràfic de València i que a Ondara ve duent-se a terme des de fa temps.

Algunes de les activitats programades estan finançades per la subvenció atorgada al municipi d’Ondara dins del «Pla Corresponsables» del Ministeri d’Igualtat i la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana.

ALTRES NOTÍCIES: Ondara serà seu del IX Festival Cinema Ciutadà Compromés

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

comercial
PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german