728 x 90

XI Gegant de Pedra a la Serra de Segària aquest diumenge, 16 de febrer

XI Gegant de Pedra a la Serra de Segària aquest diumenge, 16 de febrer

Per segon any, aquesta prova s’integra en el II Circuit Trail la Marina, que està format per curses en 13 pobles

El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat per demà,16 de febrer, la marxa i carrera per muntanya XI Gegant de Pedra (GDP XI), que discorrerà per la Serra de Segària.

Gegant Pedra Ondara

La marxa es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural de gran bellesa com és la serra de Segària. Els corredors podran triar entre córrer 14,5 o bé 21 quilòmetres; mentre que per als caminants la marxa serà de 14,5 quilòmetres.

Gegant Pedra Ondara

Cal destacar que el XI Gegant de Pedra està inclòs, per segon any consecutiu, al II Circuit Trail la Marina, que està integrat per 13 curses en 13 pobles (Xaló, Pego, Gata, Calp, Callosa, Llíber, Pedreguer, Ondara, Senija, Benissa, Benialí, Orba i Cofrides). Unes curses que es van iniciar al novembre de 2019 i finalitzaran al mes de maig de 2020.

Les inscripcions per al XI Gegant es poden fer online en la web de www.mychip.es, i també de forma presencial a l’oficina d’assegurances Allianz d’Ondara (Avinguda Doctor Flèming 36). La quota d’inscripció és de 15 euros (limitada a 750 participants). L’eixida serà a les 8:30 hores per als corredors que facen 21 quilòmetres; a les 9 hores per als corredors que facen 14,5 quilòmetres, i a les 9:05 hores per als caminants (14,5 km).

Gegant Pedra Ondara

L’eixida i la meta seran al Parc Municipal de Segària. Els participants aniran recorrent tota la Serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger.

Gegant Pedra Ondara

El XI Gegant de Pedra està organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Des del Club d’Atletisme d’Ondara es valora que aquesta edició d’enguany 2020, siga l’última del Gegant de Pedra, donada la complicada organització que comporta.

 

Sort i endavant!!

Gegant Pedra Ondara

1 comment

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

CARTEL SEMANA SANTA CALP 2024 (1)
[png] I FIRA FEMINISTA A ONDARA (1)
510x510_(LOOP-INFINITO)
Cartell-8M-2024_page-0001
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german