728 x 90

Una comissió permanent s’estrena amb les festes de Benimarraig d’aquest cap de setmana

Una comissió permanent s’estrena amb les festes de Benimarraig d’aquest cap de setmana

Van ser festers fa quatre anys i ara ho tornen a ser

10 festers, els veïns i veïnes més joves, s’encarreguen aquest any d’organitzar les festes de Benimarraig que arriben aquest cap de setmana.

festes de Benimarraig

Amb la intenció d’agafar el testimoni i seguir les petjades dels seus avantpassats, aquest grup de festers organitzen les seues festes dedicades a la seua patrona Santa Teresa del Xiquet Jesús.

festes de Benimarraig

Unes celebracions que es converteixen en excusa per a asseure’s en la mateixa taula, compartir un bon plat, prendre una copa i que tot això comporte alçar-se i ballar un bon pasdoble amb el teu veí dels estius.

festes de Benimarraig

Una partida rural que presumeix de les seues vistes al Penyal d’Ifac i d’Oltà i que ha creat una Associació de Veïns de la qual ja us parlarem en pròxims reportatges que es preocupa pel benestar de cadascun d’ells. Dies de festa i tradició als que tu estàs convidat. Així que ací tens el seu programa:

Ah, si vas a Benimarraig no t’oblides demanar el seu típic aigua llimó que ens recorda als majors de la partida que, encara que no saben en quina estrella estaran, de ben segur que des del més alt celebren aquestes festes.

BONES FESTES

festes de Benimarraig

 

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (8)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german