728 x 90

Ondara ultima els preparatius per a les festes populars de Sant Jaume

Ondara ultima els preparatius per a les festes populars de Sant Jaume

Tornaran els concerts del Rock&Moll amb els grups que més agraden

Ondara encara la recta final per a les Festes Populars de Sant Jaume 2024, que se celebren des del pròxim divendres, 19 de juliol, fins al dissabte 27 de juliol.

El regidor de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, Jordi Ruiz, ha anunciat més detalls de les Festes a pocs dies del seu inici, i ha donat a conèixer el cartell d’una de les iniciatives que més agraden i més èxit tenen durant les festes populars, com són la celebració dels concerts del Rock&Moll, que es realitzaran tots els dies de les festes (a excepció del dijous 25 de juliol, Dia de Sant Jaume).

En aquesta edició de les festes populars es torna a apostar per oferir concerts al Moll del Prado, en set dies de les festes, de forma prèvia als sopars populars (tots són a les 20:30 hores). Els concerts començaran el dissabte 20 de juliol amb Blat; el diumenge 21 Spicy Cherries; el dilluns 22 Kinperkal; el dimarts 23 MC Lucas; dimecres 24 Lolipop; divendres 26 Vaire; i dissabte 27 de juliol, Tòxic. 

Enguany es compta principalment amb grups locals, amb components d’Ondara i de la comarca. S’oferirà un estil de música variat, que va dirigit a tots els públics. Per seleccionar els grups que actuaran enguany al Rock and Moll s’han tingut en compte les propostes realitzades pel públic, en l’enquesta que es va fer el passat mes de març per mitjà de les xarxes socials de la Veu d’Ondara, de manera que els participants han pogut triar els seus grups favorits perquè actuen als concerts del Moll del Prado, segons ha destacat Jordi Ruiz.

FESTIVAL MÚSICA REMENBER

A més a més, enguany, comptant amb el Festival de Música Remenber (que s’ha programat per al dia de Sant Jaume), s’ha ampliat l’oferta de concerts del Rock and Moll. El dijous 25 de juliol, dia de Sant Jaume, la Festa Remember al Prado serà a les 16 hores i anirà a càrrec dels DJ’s Juan Picores i JBLond.

D’altra banda, el regidor de Festes i Tradicions ha aprofitat per a convidar als representants de totes les penyes i quintades (amb un màxim de 2 representants per penya) a assistir a la reunió prèvia organitzativa que tindrà lloc hui dijous a les 19:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

Jordi Ruiz ha animat a totes les penyes a que acudisquen a aquest encontre per estar informades de totes les novetats d’enguany i donar resposta als seus dubtes. Així mateix, ha aprofitat per recalcar que la sequera que estem patint també a la comarca no es pot obviar i ha demanat responsabilitat i col·laboració de tots els participants en les festes amb l’ús de l’aigua.

ALTRES NOTÍCIES: Del 19 al 27 de juliol, Ondara gaudirà de les seues festes populars de Sant Jaume

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (8)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german