728 x 90

Ondara estrena el documental “Extraordinàries” amb la participació de 12 dones

Ondara estrena el documental “Extraordinàries” amb la participació de 12 dones

Un recorregut per la història d´Ondara per mitjà de les seues vivències

Ondara va estrenar el documental “Extraordinàries»: Reflex de les dones d’Ondara, del passat, del present i per al futur” produït per la Regidoria d´Igualtat de l´Ajuntament d´Ondara dirigida per Raquel Mengual. Un recorregut per la història del municipi des del punt de vista de 12 dones.

Un projecte, inclòs, al programa per commemorar el 8 de març sota el lema “Març amb nom de Dona”. L’estrena del documental a l’Auditori va comptar amb la periodista Amàlia Garrigòs com a presentadora de l’acte, que va introduir el documental i va aprofitar per a realitzar preguntes a algunes de les dones protagonistes que estaven presents.

Les dones d’Ondara que han participat al documental són: Joaquina Català Garrido (1953), Encarna Bas Ramis (1938), Angela Giner Ramis (1949), Enriqueta Fonseca Rosello (1945), Pepa Granel (1953), Conchín Mas Mengual (1958), Rosita Monjo Salort (1928), Rosario Vidal Riera (1935), Rosita Escrivà Doménech (1933), Teresa Miralles (1927), Maria Seser (1941) i Rosa Carpi Ramis (1945).

El documental «Extraordinàries»: Reflex de les dones d’Ondara, del passat, del present i per al futur, està basat en les entrevistes vitals a aquestes dones protagonistes, i tracta temes com el treball, l’economia, la joventut, o la família, convertint-se en un recull audiovisual de la història viva del municipi.

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara s’ha volgut agrair la col·laboració de Carlos Torres, Vicent Ortuño, Toni Marí, Amàlia Garrigòs, Eulogia, Pura, Juan Ortuño i Pura Ferrando, en la realització d’aquest projecte.

En acabar la projecció, es va obsequiar amb un ramell de flors a les dones protagonistes presents, i a familiars de les que no estaven presents. Va ser un acte molt emotiu per a les dones protagonistes i les seues famílies.

ALTRES NOTÍCIES: El preestreno del corto “Dios te salve, María” cautiva a los espectadores en Benissa

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

510x510px_el_mirall_pdlm (1)
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german