728 x 90

Ondara es bolca amb Nebulossa en el seu acomiadament de camí cap a Suècia

Ondara es bolca amb Nebulossa en el seu acomiadament de camí cap a Suècia

L’Ajuntament d’Ondara els nomena «Ambaixadors d’Ondara en el món» com a forma de reconeixement a la seua labor de difusió del poble

El poble d’Ondara va acomiadar en el Prado als veïns d’Ondara, Mery Bas i Mark Dasousa (grup Nebulossa) abans d’eixir de viatge cap a Malmö (Suècia), on Nebulossa representarà a Espanya amb el seu tema «Zorra» en la Final del Festival d’Eurovisió el dia 11 de maig. Mery i Mark van rebre el recolzament i l’estima de tot el poble, amb moltíssimes persones de totes les edats que van acudit a desitjar-los tota la sort en aquest esdeveniment històric; que dos veïns d’Ondara vagen a Eurovisió.

L’Ajuntament d’Ondara va organitzar l’acte d’ahir en el qual l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Turisme, Raquel Mengual, els van fer lliurament d’una placa commemorativa, en que es nomena als Nebulosa amb el càrrec honorífic «d’Ambaixadors d’Ondara en el Món»; un càrrec que ja estan ostentant, portant el nom d’Ondara a ser conegut en l’àmbit internacional. També se’ls va obsequiar amb un ram de flors en agraïment a tot el que estan fent, ells i la seua família.

Mark i Mery van agrair les mostres d’afecte, afirmant que «porten a Ondara en el cor», i van reconèixer amb humilitat que no s’esperaven aquesta resposta i reconeixement, dient que «al final som dos d’Ondara que van a Malmö». Mark també va aprofitar per a anunciar que el seu únic concert en la comarca després d’Eurovisió serà a Ondara. A continuació van procedir a atendre el públic i fer-se fotos amb tots els seus seguidors, que els van traslladar el seu afecte i estima, així com la millor de les sorts per a la final d’Eurovisió, deixant molt clar que per a Ondara «ells ja són guanyadors».

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

510x510px_El_Mirall (2)
Teulada
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (1)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german