728 x 90

Ondara celebrarà la XXII Cursa Popular el dissabte, 28 de maig

Ondara celebrarà la XXII Cursa Popular el dissabte, 28 de maig

Torna la gran festa de l´atletisme

Tres anys després de la darrera edició torna la gran festa de l’atletisme local d’Ondara, amb la 22a edició de la Cursa Popular d’Ondara que se celebrarà el dissabte, 28 de maig, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

La XXII Cursa Popular d’Ondara ha sigut presentada per la regidora d’Esports, Mar Chesa, el cap de la Policia Local, Toni Galiano, i els representants del Club d’Atletisme Ondara, el seu president Miguel Moreno; Mª José Català i Juan Ginestar. L’esdeveniment comptarà amb animació musical, amb la participació de la batukada Ondaratack durant el recorregut de la cursa. Cal indicar que eixe mateix dissabtetindrà lloc el festival musical Spring Fest by Gegant a la plaça de Bous d’Ondara.

1.300 CORREDORS

Des de l’organització es preveu la participació d’uns 1.300 corredors en la prova dels adults. A més, s’espera l’assistència d’uns 500 xiquets que participaran en les curses de categories inferiors. La cursa d’Ondara és tot un referent en l’àmbit esportiu comarcal, i un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren en la localitat, segons ha recalcat la regidora d’Esports, qui ha agraït el seu suport als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, a Somesport, i sobretot, al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització de l’esdeveniment.

Les inscripcions dels adults (aquells que no estiguen inscrits ja al Circuit a Peu Marina Alta) es podran efectuar en la web www.somesport.com . I per als xiquets i xiquetes d’Ondara, es distribuirà una circular en els col·legis, a fi que s’apunten, encara que també es podran inscriure a través de la web de somesport.

La prova tindrà 10 quilòmetres, amb el mateix recorregut que en l’edició anterior de 2019, amb eixida des de l’Avinguda Doctor Fleming i meta al carrer General Bosch, al costat del Prado. L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores. Abans, des de les 16:30 hores, se celebraran les carreres de les categories inferiors: prebarrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, i cadets (femení i masculí). Tots els xiquets i xiquetes inscrits en les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria.

Des de l’organització s’ha volgut agrair la participació dels patrocinadors i col·laboradors del circuit, així com als col·laboradors de la prova d’Ondara.

ALTRES NOTÍCIES: El primer guion para cortometraje de Raúl Martínez lo protagoniza la actriz Rosa Catalán

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (8)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german