728 x 90

Ondara celebrarà la tradicional benedicció d´animals el 21 de gener

Ondara celebrarà la tradicional benedicció d´animals el 21 de gener

Aquest dissabte els Festers del Crist 2024 organitzen el dinar i foguera de Sant Antoni

La celebració de la tradicional benedicció d’animals a Ondara en honor a Sant Antoni tindrà lloc el diumenge, 21 de gener, un acte que estarà organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Anna i de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Jordi Ruiz.

Any rere any, són centenars les persones que es congreguen al Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts. Hi haurà una concentració de cavalls per a realitzar una cercavila des de les 11 hores pels carrers del poble.

A les 12 hores serà la missa, i a la seua finalització, s’arreplegarà la imatge de Sant Antoni en l’Església, i es traslladarà enfront del Prado, perquè el rector d’Ondara procedisca a la popular benedicció d’animals a les 13 hores. Es tracta una tradició molt arrelada a Ondara.

D’altra banda, el dissabte, 20 de gener, els Carreters i Cavallistes d’Ondara realitzaran una cercavila pel poble (Baixada de l’arbre), arribant al Prado a les 13 hores. Els Festers del Crist 2024 organitzen a les 13 hores una «pellorfà» prèvia al dinar, i a les 14 hores el dinar.

A les 17 hores s’oferirà música en directe amb el grup Blat i a continuació DJ. L’inici de la foguera serà a les 20 hores. Els tiquets per al dinar es poden adquirir (15 euros per persona) al Saló Parroquial els dies 10 i 17 de gener de 18 a 21 hores (Comissió Festes Crist 2024).

ALTRES NOTÍCIES: Ondara llança la campanya d´igualtat “Passaria la vostra relació de parella la ITV d´Igualtat?”

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (8)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german