728 x 90

Ondara acollí amb èxit la XII Sant Silvestre

Ondara acollí amb èxit la XII Sant Silvestre

L’edició número 12 d’aquesta popular i divertida cursa es va celebrar en un ambient festiu en què hi van participar 448 persones

Conjugant ambient lúdic i esportiu, la dotzena edició de la Sant Silvestre d’Ondara es va celebrar dijous 29 de desembre amb la participació de 448 persones entre corredors, corredores i caminants.

Sant Silvestre

Cal esmentar que enguany el número de participants de fora del poble ha sigut d’un 60% respecte al total d’inscripcions. Es tractava, un any més, d’una cursa solidària ja que la recaptació anirà destinada a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, entitat per a la qual es van aconseguir vora 2.300 euros gràcies a totes i tots els inscrits.

Sant Silvestre

I és que, més enllà de la competició, un dels grans al·licients d’aquesta cita és l’ambient  festiu i d’alegria tenint en compte l’incentiu dels guardons a les millors disfresses i també el fet que la prova estiguera amenitzada per la batukada. Dins la classificació masculina la victòria va ser per a Andrejus Dolgovas de Focus seguit de Jorge Llácer Espluges (Ondara Tri-Esport) i Andrew Wobster en tercera posició. Pel que fa a les xiques, la primera classificada va ser Vida Dolgoviene del C. Top Team Cycling seguida de Raquel Bertomeu Vives del C. D. Kamikazes Gang i, en tercer lloc, Vanessa Escrivá Pons.

Sant Silvestre

A més, tal com recollia la convocatòria, també s’hi van lliurar els premis a les millors disfresses. El premi a la millor disfressa grupal va ser per als Arbres de Nadal (Club Llebeig Xàbia) mentre que la millor disfressa individual va ser per a la disfressa de Guàrdia civil.

FOTOS: Somesport

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

IMG_5663
primavera-musical2024-VAL
433886666_734856632066945_8022249383353786061_n
Diseño sin título
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german