728 x 90

“Mira’m” és l’aperitiu del disc de “Jazzmatiks”

“Mira’m” és l’aperitiu del disc de “Jazzmatiks”

Un CD amb 10 cançons que inclourà dos temes inèdits i el vídeo-presentació que ha estat gravat en Castells de Castells

Comença el compte arrere perquè l’esperat primer disc de Jazzmatiks, que porta el seu nom, veja la llum: un treball que ja reclamaven als quatre vents els seguidors d’aquesta banda de la Marina Alta.

La cançó “Mira’m”, que barreja el so de Latín, Souljazz, Boogaloo i Dixe, es converteix en la millor targeta-presentació d’allò que serà aquest disc que veurà la llum en els propers dies del mes de juny, i on la captivadora veu de Reme Giner ens torna a seduir.

La seua veu juntament amb la música de Santi Ferrer a la trompeta; Javi Justo, al piano; i, Alfred Rosselló, al contrabaix, no cal dir que formen un tàndem perfecte per aconseguir que t’enganxes a les seues melodies des del segon número 1.

Jazzmatiks

Com diu la cançó “Tot va començar un 17 de maig…”, eixe dia va ser l’elegit per a vestir-se de llarg i presentar el primer single del seu primer disc.

En aquest CD homònim Jazzmatiks versiona  temes d’altres artistes com La Gossa Sorda, Aspencat o el reconegut Raimon i el seu clàssic “Al vent”. Ací, a més, trobarem dos temes inèdits d’entre els quals destaca aquest “Mira’m”: una cançó gravada per Tras Studio i barrejat per Atòmic Studio sota el comandament del conegut Mark Dasousa, productor de grups de grups com ZOO, Smoking Souls o La Raíz.

Jazzmatiks

Des de El Mirall de la Marina volem donar la més sincera enhorabona a aquest grup del que hem segut testimoni del seu naixement i de tot el seu augment de popularitat. És una banda que li tenim molta estima i que tenim per segur que aplegarà molt lluny. De moment ja forma part de la història de la nostra música.

Ah, per als més impacients, ací us deixem un aperitiu d’allò que serà el seu primer disc de la llarga carrera que de ben segur se’ls augura.

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (8)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german