728 x 90

“Lliber – Llibertat”: un poble fet cançó, una cançó que fa poble

“Lliber – Llibertat”:  un poble fet cançó, una cançó que fa poble

Els alumnes del CEIP de Llíber expressen, mitjançant la música, l’estima que tenen al seu poble, a la seua cultura i als seus paratges

Aquest ha sigut el resultat d’un projecte anual creat a l’escola de Llíber, impulsat per Òscar Caselles, mestre de música i que ha comptat amb la col·laboració d’Elies Andrés, tutor de 4t, 5é i 6é.

Lliber – Llibertat

Un projecte interdisciplinar, on han mesclat la tecnologia, ja que la cançó ha sigut creada amb ipads i GarageBand i on els alumnes s’han convertits en grans artistes musicals treballant l’armonia, creant la melodia, i fent la lletra, que parla de l’estima que tenen al seu poble, als seus costums i tradicions i als paratges que l’envolten.

Lliber – Llibertat

Amb “Lliber – Llibertat” s’ha mesclat l’educació musical, les noves tecnologies, i inclús l’educació plàstica i visual al triar els plànols del videoclip. Amb aquest fantàstic projecte també han treballat les ciències socials i naturals, per conèixer els paratges que envolten el poble, les tradicions, etc.

Lliber – Llibertat

Altres assignatures que també han segut claus en la realització d’aquest videoclip són: l’educació física, amb la pràctica de la pilota valenciana, i la llengua -el valencià- en la creació de la lletra.

Lliber – Llibertat

Matèries que s’han convertit en les preferides del alumnat amb les que han aprés d’una forma tan original, que de segur que mai no oblidaran els seus continguts.

Lliber – Llibertat

El que ha fet aquest xicotet col·legi de la Vall de Pop, es un exemple a seguir on moltes vegades es troba a faltar el poder aprendre a base de projectes i que aquests valents mestres no van dubtar en posar-ho en pràctica amb el seu alumant, aconseguint des de la classe de 4t 5é i 6é involucrar a tota l’escola, en total 29 alumnes i a part del poble, en la realització d’aquest projecte.

Lliber – Llibertat

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

comercial
PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german