728 x 90

La V Cursa Solidària d´Ondara a benefici de l´AECC es celebrarà el 2 d´octubre

La V Cursa Solidària d´Ondara a benefici de l´AECC es celebrarà el 2 d´octubre

Les inscripcions de 5 euros es poden realitzar en www.somesport.com

La V Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) es celebrarà enguany el diumenge, 2 d’octubre, una carrera solidaria que és destinarà íntegrament a la lluita d´aquesta malaltia.

En la presentació de l’esdeveniment esportiu solidari han participat l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, la regidora d’Esports, Mar Chesa, el cap de la Policia Local, Toni Galiano, la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert i el representant del Club d’Atletisme d’Ondara, Juan Ginestar.

cursa

Les inscripcions es poden realitzar fins al 28 de setembre a la web de www.somesport.com , i també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Colau, Naturalmente (herbolari), Ondara Òptics, Ferreteria Llúzar, i Allianz Seguros. El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà íntegrament a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Des de l’organització es treballa amb una previsió d’alta participació, esperant arribar a més de mil inscripcions.

EIXIDA 2 OCTUBRE

L’eixida V Cursa Solidària d’Ondara serà a les 9:30 hores del diumenge 2 d’octubre des del Prado (novetat d’enguany) i l’arribada també serà al Prado. Abans, a les 9 hores, hi haurà primer un escalfament per a animar la cursa, a continuació es realitzarà el lliurament del xec en favor d’AECC i es llegirà el manifest.

cursa

Posteriorment, en finalitzar la cursa, també es realitzarà una animació per a tots els participants. La cursa tindrà un recorregut de 4.2 km de circuit urbà per a caminants, mentre que per a corredors el recorregut s’augmenta fins als 7 km. La cursa transcorrerà per les partides Xebics, Mollons i Alfatares (els corredors arribaran fins a Torrecarrals). L’arreplegada dels dorsals es podrà realitzar el divendres, 30 setembre, de 18 a 21 hores al Decathlon d’Ondara; el dissabte 1 d’octubre de 18 a 20 al Prado; i el mateix dia de la cursa, diumenge 2 d’octubre, abans de l’eixida de la cursa.

La regidora d’Esports, Mar Chesa, ha agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa, ha destacat la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer, tal com ha recalcat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, qui ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en aquesta carrera solidària.

cursa

La Junta Local d’AECC s’ha bolcat en l’esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de més 150 empreses locals i comarcals, que han posat el seu granet d’arena i contribuït econòmicament en la cursa solidària. La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seua aportació i ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en la carrera solidària. Ha recalcat l’agraïment a la Regidoria d’Esports i al Club d’Atletisme d’Ondara per possibilitar que la cursa siga una realitat, mostrant la seua esperança en què siga novament un èxit i se superen els mil participants.

ALTRES NOTÍCIES: Teatre, poesia, música i molta cultura a Ondara aquest mes de setembre

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

banner-510x510-porunagota
suma
PHOTO-2023-09-12-10-50-24
feriabenigembla
Diseño sin título
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german