728 x 90

La transformació de La Gossa Sorda, Aspencat i Obrint Pas de la mà de Jazzmatiks

La transformació de La Gossa Sorda, Aspencat i Obrint Pas de la mà de Jazzmatiks

El grup de la Marina Alta versiona les cançons valencianes més conegudes

Jazzmatiks es van atrevir versionar a Oasis, als mateixos John Travolta i Olívia Newton John i, fins i tot, van acceptar la proposta de El Mirall de la Marina per versionar la tradicional cançó “All I want for christmas is you”, a la qual donaren un toc personal per a convertir-la en la nostra felicitació nadalenca.

LOGO 3

Ara, Remei Giner, Santi FerrerAlfred Rosselló i Pere Ortolà li donen el seu toc personal a les cançons més conegudes dels grups valencians, com la Gossa Sorda, Aspencat I Obrint Pas.

Després de l’intens estiu, ple d’actuacions, convertint a jazz els grans èxits internacionals, ara es centren treballant en un repertori de cançons valencianes que, segons ens han comentat “mereixen ser versionades”.

Mostra d’això és el vídeo que fa uns dies trobàrem al seu Facebook https://www.facebook.com/jazzmatiks/?ref=bookmarks de «Camals mullats» de la Gossa Sorda i que en pocs dies va rebre més de sis mil visites.

Ara ens han triat per a presentar-nos un nou èxit, en aquest cas d’Aspencat “L’últim segon”, on la peculiar veu de la benissera junt amb els seus companys de banda, ens tornen a deixar de nou bocabadats.

Però ací no queda la cosa, ja que ens han avançat que continuaran canviant el so dels clàssics que, al seu temps, van interpretar, Raimon i Sau, entre altres.

Nosaltres ens quedem a l’espera de continuar escoltant la seua música mentres ens ho passem bé amb aquestos vídeos i els agraïm que hagen tornat a elegir la nostra revista digital per a vore’s reflectits en ella.

Gràcies xics i molta sort.

DSC_1348

Contacte: jazzmatiks@gmail.com

 

 

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

510x510_(LOOP-INFINITO)
Cartell-8M-2024_page-0001
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german