728 x 90

La Torxa dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta 2023 arriba a Ondara

La Torxa dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta 2023 arriba a Ondara

Els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta se celebraran a Pego del 19 al 21 de maig

La Torxa del Minijocs de la Marina Alta 2023 va passar per Ondara, provinent de Dénia. Primer va arribar al Pavelló Municipal i després al Poliesportiu Municipal (camp de futbol). Alguns dels xiquets i xiquetes d’Ondara participants en els Jocs van portar la torxa al seua pas per Ondara.

minijocs

Els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, un dels esdeveniments esportius més importants que s’organitza a la Marina Alta i en el que participen dèsset pobles, se celebra enguany a Pego del 19 al 21 de maig, i comptarà amb la participació de més de 1.200 esportistes de categories infantil i aleví.

minijocs

Participaran 72 xiquets/tes d’Ondara de les següents modalitats: futbol, bàsquet (masculí i femení), pilota valenciana (masculí i femení), gimnàstica rítmica, tennis (masculí i femení), i atletisme.

Un total de 17 pobles participen en aquesta 14ª edició dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, que està organitzada per la Xarxa Esportiva Marina Alta amb la col·laboració dels Ajuntaments participants, que són: Beniarbeig, Benissa, Calp, Dénia, Els Poblets, El Verger, Gata de Gorgos, Mancomunitat de la Rectoria, La Xara, Ondara, Orba, Poble Nou de Benitatxell, Pedreguer, Pego, Teulada, Xàbia i Xaló. Les modalitats esportives seran 17: Atletisme, bàsquet, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, tenis, pilota valenciana, escacs, natació, vòlei, pàdel, BBT, karate, vela, equitació i boccia.

OTRAS NOTICIAS: Arturo Poquet aboga por la puesta en marcha de un Centro de Día y la finalización de la pista de atletismo

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

comercial
PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german