728 x 90

La Marina Alta recupera l’essència de les drogueries de barri gràcies a DONA’M

La Marina Alta recupera l’essència de les drogueries de barri gràcies a DONA’M

Onze anys després segueixen oferint la millor atenció i servei als seus
clients

L’aroma a perfums i a productes de neteja ens crida l’atenció i quan menys ens adonem ja ens trobem creuant la porta d’una de les seues tendes: tres drogueries que fan que la nostra comarca siga una privilegiada de poder comptar amb elles.

Per conéixer millor DONA’M hem acudit a Gata de Gorgos, el poble del seu gerent, Sergi Pons Giner, un jove emprenedor, qui a simple vista ja ens mostra la familiaritat que trobem en les seues tendes.

Sergi Pons Giner
I és que Sergi és una persona amb un caràcter molt obert, que aprecia i estima el poble i els seus encants. I que sobretot gaudeix del tracte i del cara a cara amb els clients. Un fabulós caràcter que ha sabut contagiar a l’equip de professionals que conformen DONA’M. Sergi ha estudiat diferents cicles, per una banda de Comerç i Marketing, Administració d’Empreses; i, per altra, Administració de Sistemes Informàtics, que era el que realment li havia agradat sempre.


Una vegada us hem presentat al seu gerent, hem de parlar-vos d’aquesta empresa referent en la Marina Alta; per tant, Sergi, perquè no retrocedim un poc en el temps i ens recordes i comentes com va nàixer DONA’M?

Bé, tot va començar farà ara onze anys, el 2009, quan se n’adonaren que a la Marina Alta escassejaven molt les típiques drogueries de barri de tota la vida, i des d’eixe mateix quinze de juny, va nàixer el primer dels DONA’M a Benissa. De la qual, jo duc al càrrec des de juny del 2018. Una empresa que ha anat creixent i obrint noves botigues en la nostra comarca. Així és. Aproximadament, un any després, vam obrir el segon estableiment a Dénia, al C/ Patricio Ferrandiz nº 7; i tres anys després, en el 2013, vam obrir l’última, fins a la data, de les tendes a Xàbia, a la “Placeta del Convent.

DONA'M

I si parlem del producte, què ens ofereix DONA’M en les seues tendes?

Bo, el concepte de DONA’M busca la diferència en la seua amplia gama de tota classe de productes per a la neteja i la cura de la casa, acompanyant així la higiene personal i cosmètica de tota classe. D’altra banda, abracem una gran varietat en tota classe de maquillatge i, no cal dir, de perfumeria.

I en aquestes circumstàncies especials de hui en dia, s’ha ampliat en quantitat la gama de desinfectants i protecció contra la COVID-19, ja siga per a casa, roba o protecció especial per als nostres estimats i diligents clients.

DONA'M

Això és el que volia preguntar-te. Sempre us adapteu als temps que corren i ara més que mai es poseu al costat dels vostres clients oferint-los els millors productes en desinfecció per a les seues llars i les seues empreses. No és així?

Efectivament. Des del primer moment, s’ha tingut una petita gama per al tema de la desinfecció de casa, roba o mans. I a pesar que no ha sigut fàcil mantenir sempre l’estoc disponible, hem estat tot l’equip treballant dur per a garantir que tothom en tinguera. Ara ja, un poc dins la “nova normalitat” tenim una gran varietat i estoc tant per a usuaris finals, com per a professionals.

DONA'M

I si parlem, Sergi, del producte estrela de DONA’M quin em podries dir que és?

Ací se’n podrien dir molts, però no ens agrada definir-ne un com a tal. Podem parlar d’alguna marca com per exemple ASEVI, que, en ser una marca local amb gran prestigi, d’aquesta localitat de Xàbia sempre li atrau molt al client.
El nostre producte estrella en si, és pràcticament el gran equip de professionals que tenim treballant per a tots vosaltres, sempre assessorant i cuidant al client, que com personalment et deia abans “s’ha fet tota la vida”

DONA'M

I coneixent-vos,. estem ben segurs que DONA’M no pararà mai de planificar i de reinventar coses per a seguir adaptant-se a les necessitats dels vostres clients. Per consegüent, quines novetats teniu per a aquest estiu?

Des de fa unes setmanes, ens hem endinsat un poc en el món actual digital, treballant per entrar en vàries plataformes locals com “La Xabiera” o MonenkApp”. D’altra banda i, com a exclusiva, prompte prompte entrarem en el mercat digital amb una tenda online. És un projecte que realment és molt necessari en els temps de hui en dia i en els que en el futur vindran. Com va dir fa uns anys Bill Gate: “Segurament al segle XXI hi haurà dos tipus de negocis, els que formen part de l’actual Internet i els que no existeixen”.

Tot açò són novetats de les quals esperem seguir parlant i descobrint dins de El Mirall de La Marina. Ara de moment, me’n vaig pel cotxe a carregar tot allò que hem trobat en la seua tenda. Pot ser que ens falte lloc en el maleter, però vos podem assegurar que ens enduem productes d’immillorable qualitat i preu, i això sí, davall l’assessorament de l’equip humà i professional de DONA’M, que ens ha buscat el que més s’adapta a les nostres necessitats d’una manera eficient i ràpida.

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

teuladamoraira
Bono Baby 2021 ok
benissa
joieria-carralo-benissa
vetclinics
sendra-banner
pet-friendly
ondara
ondara
bodega-xalo
banner-martinez
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
LA-NANA_audiovisuals_logotipo
german