728 x 90

La IV Cursa Solidària d´Ondara a benefici de l´AECC serà el 7 de novembre de forma presencial

La IV Cursa Solidària d´Ondara a benefici de l´AECC serà el 7 de novembre de forma presencial

Les inscripcions (5 euros) es poden realitzar ja en www.somesport.com

Enguany la IV Cursa Solidària a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que tindrà lloc el diumenge, 7 de novembre, a Ondara es celebrarà de forma presencial.

En la presentació de l’esdeveniment esportiu solidari han participat la regidora d’Esports, Mar Chesa, el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno i la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, acompanyada per membres de l’associació.

Després que en 2020 la cursa haguera de ser virtual per la pandèmia, per a la present edició l’alçament de les restriccions permetrà realitzar la cursa amb normalitat i de forma presencial. Les inscripcions es poden realitzar des de demà i fins al 4 de novembre a la web de www.somesport.com , i també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Colau, Naturalmente (herbolari) i Allianz Seguros.

5 EUROS

cursa solidària

El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà íntegrament a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Des de l’organització es treballa amb una previsió d’alta participació, esperant arribar a les mil inscripcions.

L’eixida IV Cursa Solidària d’Ondara serà a les 9:30 hores el 7 de novembre des del Centre Social d’Ondara i l’arribada també serà al Centre Social. Abans, a les 9:0 hores, hi haurà un escalfament per a animar la cursa. En finalitzar la cursa, també es realitzarà animació per a tots els participants. La cursa tindrà un recorregut de 4.500 metres per circuit urbà per a caminants, mentre que per a corredors el recorregut s’augmenta fins als 6 km. La cursa transcorrerà pel pla parcial Tossals i, com a novetat, també per la partida Alfatares, segons ha donat a conèixer el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno.

CARRERA SOLIDÀRIA

cursa solidària

La regidora d’Esports, Mar Chesa, ha agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa i ha destacat la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer, tal com ha recalcat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, qui ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en aquesta carrera solidària

La Junta Local d’AECC s’ha bolcat en l’esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de més 150 empreses locals i comarcals, que han posat el seu granet d’arena i contribuït econòmicament en la cursa solidària. La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seua aportació i ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en la carrera solidària. Ha recalcat l’agraïment a la Regidoria d’Esports i al Club d’Atletisme d’Ondara per possibilitar que la cursa siga una realitat, mostrant la seua esperança en què siga novament un èxit i se superen els mil participants.

ALTRES NOTÍCIES: Vuelve la “Feria de Ferias” de Ondara en el mes de noviembre

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (8)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german