728 x 90

Els comerciants de Gata de Gorgos es reuneixen al carrer per tatuar-se la Fira a la pell

Els comerciants de Gata de Gorgos es reuneixen al carrer per tatuar-se la Fira a la pell

Els dies 7 i 8 d´octubre XIV Fira Gata al Carrer

El Comerç de Gata recolzat pels veïns de la localitat han sortit al carrer i han acudit a la plaça Vella del poble (Plaça de l’Església) per tatuar-se la fira a la pell.

Els comerciants i expositors del poble estan tan segurs de lo divertida i sorprenent que resulta la seua fira que han decidit eixir al carrer i posar-se un tatuatge amb el logo de la XIV Fira Gata al Carrer.

Fira Gata al Carrer

La presidenta de l’Associació, Paqui Signes Soler, ha explicat tot allò que ocorrerà a la fira destacant que “la fira de Gata no és cosa de 15 minuts, ací ve la gent i passa més de mig dia”, per que a Gata es pot trobar este cap de setmana: música, actuacions pel carrer, passarel·la de moda, tallers per a xiquets, parc infantil, eco karts, exposició d’aus de raça, tirolina, mercat d’artesans, fira del motor, fira comercial, mostra gastronòmica.

Fira Gata al Carrer

I també un espai gastronòmic ubicat al C/ La Pau on dinar, esmorzar o simplement pegar un mosset per carregar piles i continuar gaudint de la fira. Per tancar, Signes ha dit que “la fira està a ple rendiment des de les 10 del matí del dissabte fins les 10 de la nit del diumenge” encara que ha insistit en que    “La Fira Gata al Carrer es viu de dia”.

D’altra banda, la regidora de Comerç, Àngels Soler, ha recalcat que la regidoria de Cultura ha preparat per als dos dies una variada oferta d’activitats culturals, exposicions, actuacions musicals, teatre, així com una sèrie de rutes guiades per donar a conèixer un poc més del poble.

http://www.firagataalcarrer.com/

Fira Gata al Carrer

Ja saps, Gata i el seu comerç t´espera a la XIV Fira Gata al Carrer.

A gaudir!!!

 

 

 

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Teulada
510x510px_El_Mirall
primavera-musical2024-VAL
Diseño sin título (1)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german