728 x 90

El XIII Gegant de Pedra a la Serra de Segària tindrà lloc el 19 de febrer

El XIII Gegant de Pedra a la Serra de Segària tindrà lloc el 19 de febrer

Hi haurà tres modalitats; dos de carrera (es podrà triar entre 13,5 km o 21 km) i una de caminants (13,5 km)

El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d‘Ondara han organitzat per al diumenge, 19 de febrer, la marxa i carrera per muntanya XIII Gegant de Pedra (GDP XIII), que discorrerà per la Serra de Segària.

La marxa es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural de gran bellesa com és la serra de Segària. Els corredors podran triar entre córrer 13,5 o bé 21 quilòmetres; mentre que per als caminants la marxa serà de 13,5 quilòmetres. La prova ha sigut presentada a l’Ajuntament d’Ondara per la regidora d’Esports, Mar Chesa; el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno, i els membres del Club, Pep Giner, Mª José Català i Juan Ginestar.

Cal destacar que el XIII Gegant de Pedra estarà inclòs, per quarta vegada, al IV Circuit Trail la Marina, que està integrat per 13 curses en 13 pobles (Abdet, Forna, Xaló, Gata, Calp, Callosa d’En Sarrià, Senija, Pedreguer, Ondara, Laguar-Orba, Benialí, Pego i Confrides ). Unes curses que es van iniciar al setembre de 2022 i finalitzaran al mes de maig d’enguany 2023.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al XII Gegant es poden fer online en la web de www.mychip.es , en l’enllaç https://www.mychip.es/evento/gegant-de-pedra-ondara-23 i també de forma presencial a l’oficina d’assegurances Allianz d’Ondara (Avinguda Doctor Flèming 36). La quota d’inscripció és de 18 euros per a còrrer 21 km, i 12 euros per caminar o còrrer13,5 km.

L’eixida serà a les 8:30 hores del diumenge 19 de febrer per als corredors que facen 21 quilòmetres (desnivell 1185m); a les 9 hores per als corredors que facen 13,5 quilòmetres (desnivell 600m), i a les 9:05 hores per als caminants (13,5 km, desnivell 600m). L’eixida i la meta seran al Parc Municipal de Segària. Els participants aniran recorrent tota la Serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Els participants en el XIII Gegant de Pedra podran arreplegar els seus dorsals de la cursa en Decathlon Ondara en el seu horari d’obertura (de 10 a 21 hores) el dissabte 18 de febrer. També es podran arreplegar en la línia d’eixida (Parc de Segària) el diumenge 19 de febrer des de les 7:30 hores.

El XIII Gegant de Pedra està organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Mar Chesa ha volgut agrair al Club d’Atletisme d’Ondara la seua organització d’aquest esdeveniment esportiu, i a tots els col·laboradors per la seua contribució a què aquesta prova siga una realitat.

“TORRADA”

Des de l’organització s’ha informat que enguany 2023 (en no tindre ja les restriccions del COVID) es recuperarà la «torrada» que es feia els anys anteriors, en acabar la cursa, amb entrepans de cansalada, llonganisses, etc, o coques per als participants que no mengen carn.

ALTRES NOTÍCIES: Ondara celebrarà la tradicional benedicció d´animals el 22 de gener

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

guifgenerico2 (1)
comercial
PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german