728 x 90

El concert de l’any: el de la Societat Lírica i Musical de Benissa i Nino Bravo

El concert de l’any: el de la Societat Lírica i Musical de Benissa i Nino Bravo

Demà dissabte a les 23 hores a la plaça Dolors Piera

L’agrupació dirigida per Miguel Àngel Grau Martínez prepara com a tancament del curs bandístic un espectacle que no deixarà indiferent a ningú. Un concert que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Benissa . Aquest any es celebra el 50é aniversari de la mort del cantant d’Aielo de Malferit, Nino Bravo, i la Banda de Benissa no podia deixar passar l’oportunitat de preparar-li un homenatge. Amb l’ambició que els caracteritza i amb l’objectiu de seguir marcant-se reptes musicals, estan preparant una grandiosa posada en escena al més pur estil orquestra d’espectacles, amb equip de so, llums i video que repassaran la vida del mític cantant valencià.

La banda comptarà en aquesta ocasió amb tres cantants de reconegut prestigi des de l’empresa d’esdeveniments i produccions, ‘GARPE MUSIC’: Felipe Garpe, Sheila Garcia i Fran Vianna, qui versionaran temes tan coneguts com Noelia, Un beso y una flor o Libre, i d’altres menys interpretats com Mi tierra o Esa será mi casa, fins a un total de 17 cançons. Com no podia ser d’altra manera, aniran acompanyats dels components de la Societat Lírica i Musical de Benissa i d’altres instruments elèctrics com el piano i el baix. Amb un programa realment entretingut, es farà un repàs de la discografia del cantant i de les peces que van marcar la seua trajectòria.

Així doncs, aquest espectacle tindrà lloc el dissabte 29 de juliol de 2023 a les 23h enfront la façana de la Basílica de la Puríssima Xiqueta, a Benissa. L’espectacle és d’accés lliure i no té aforament limitat.

Des de l’Ajuntament de Benissa i la Societat Lírica i Musical de Benissa es vol convidar a assistir a la gent de Benissa i de les comarques veïnes a l’espectacle de Nino Bravo in Memoriam; una actuació que, sens dubte, farà disfrutar als assistents i passar una estona d’allò més divertida mentre es comparteix la passió per la música.

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

banner-510x510-porunagota
suma
PHOTO-2023-09-12-10-50-24
feriabenigembla
Diseño sin título
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german