728 x 90

Despega Curt Al Pap

Despega Curt Al Pap

Ja està tot a punt per a un nou certamen

Els pastissets i la mistela, encarregats i, la tria de curts completada. Així que,  engeguem la marxa.

Enguany s’han presentat més de 240 creacions de les quals els membres del Jurat han triat 25 obres que es projectaran, els dies 2, 3 i 4 de gener a La Musical, de Parcent.

Com en anteriors edicions la política del festival té l’objectiu d’oferir varietat i qualitat. En aquest sentit, els curtmetratges abasten temàtica diversa des de ficció a documentals. I esperem que siguen del gust de la majoria d’espectadors que, seran els encarregats d’atorgar amb la seua puntuació un dels premis.

Enguany el Festival arriba al seu 9a edició consolidant-se com una de les propostes més atractives de l’oferta cultural de Parcent, la qual cosa no haguera estat possible sense la participació del públic, i el treball de l’organització i els professionals d’aquest art que han confiat des del principi en la iniciativa a la qual ha aportat una nodrida varietat de creacions cinematogràfiques.

Curt Al Pap

El nostre Festival naix amb la modesta vocació d’impulsar el gènere del curtmetratge oferint-se com a plataforma de promoció d’aquests treballs.

Curt Al Pap

Des de la il·lusió per fer créixer l’oferta cultural i el reconeixement a aquesta iniciativa, l’organització s’esforça cada any per incrementar la participació d’autors consagrats i crear un espai per tal que els novells exposen els seus treballs i arriben a la major quantitat públic possible.

La promoció del Curtmetratge per a què cada dia, aquest gènere siga més estimat i per més persones és un altre dels objectius sobre els quals se sustenta aquests festival.

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

510x510px_El_Mirall (2)
Teulada
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (8)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german