728 x 90

David Ivars i Santacreu, el president de les festes de la Puríssima Xiqueta 2023

David Ivars i Santacreu, el president de les festes de la Puríssima Xiqueta 2023

Coneixem al benisser que presidirà a eixa històrica comissió que ha sabut esperar

Destí o casualitat? Uns pensen que ja estava predestinat a ser president de festes per ser un apassionat d’elles, mentre els altres diuen que ha sigut la casualitat que un dia va creuar els seus camins i des del quilòmetre zero els va robar el cor. O potser siga, una barreja de les dues coses? El ben cert és que David Ivars i Santacreu és des d’aquest divendres el president de les festes de Benissa 2023.

David Ivars i Santacreu

Per conéixer millor al nou president vos contarem que és un benisser que va nàixer un 25 d’agost per a ser el major de casa i a qui la seua germana Lorena, li va donar els millors regals: Àngela i Marc, els seus nebots pels qui es desviu.

Llicenciat en Bioquímica, Dr. en Farmacologia i actualment Coordinador d’Assajos Clínics al Servei d’Hematologia de l’Hospital Universitari Dr. Peset de València.

David Ivars i Santacreu

En parlar d’ell hem d’afegir el seu currículum fester: padrí d’Emma, segona Dama Infantil 2017 i tio d’Àngela, Reina Infantil 2019.

Un benisser que de menut jugava amb els xiquets i xiquetes del carrer a ser fester i que va ser acompanyant d’Alícia la primera Dama Infantil en 1990 i que ara s’ha convertit en el president. En un bon president de festes.

David Ivars i Santacreu

VIKIPÈDIA DE LA FESTA

Parlar amb David de festes és recordar el mínim detall que encara que haja passat desapercebut ell el recorda, ja que devora cada llibre de festes i viu cada instant de les celebracions a la seua patrona. Una Puríssima Xiqueta a qui li té fervor i que venerarà, com marca la tradició, el quart diumenge d’abril.

Com a president s’ha marcat un referent: Pepe Martí que va ser president en les dues ocasions en les quals ha eixit fester, de xiquet i jove, en 1990 i 1999.

David Ivars i Santacreu

 

COM ÉS DAVID IVARS I SANTACREU?

Si preguntem als més arrimats a ell el descriuen com un AMIC en majúscules, generós, agraït, bona persona amb un cor que no li cap dins del pit, legal, transparent, treballador i un llarg etcètera que ocuparia centenars de línies del nostre reportatge. I si volem saber qui és David per a la gent que l’acaba de conéixer ho podríem resumir amb una frase: “És l’amic que ha tardat molts anys a arribar a les nostres vides i  que ho ha fet per a quedar-se i ser un dels principals dits de la mà amb el que contem les nostres amistats».

David Ivars i Santacreu

Una elecció que mai oblidarà i en la que les seues primeres paraules van ser: agraïment (pel suport rebut durant la votació) emoció (la gent que em coneix de tota la vida sap que ser president era la il·lusió de la meua vida) i cague (per tot el que tenim per davant per fer unes festes com es mereix Benissa i tota la comissió)

LA COMISSIÓ FPX2023

La Comissió FPX2023 estarà formada pels nascuts en 1980, 1981, 2003, 2004, 2013, 2014 i 2015. Un total de 215 membres que per a ell són un bon equip.

En uns dies posarem cara a la resta de membres de la Junta Directiva de la Comissió FPX 2023 mentrestant podem avançar que la vicepresidenta és Patricia Montagud Fluxà de qui David només té bones paraules cap a ella. Tot apunta al fet que formaran un bon tándem.

David Ivars i Santacreu

Des de www.elmiralldelamarina.es volem agrair al nou president que ens haja triat per a veure’s reflectit en el nostre mirall. Li desitgem tota la sort del món i que els seus desitjos, que no són altres que “espere que siguen unes festes inoblidables” es facen realitat.

David amb la teua memòria festiva tan privilegiada i junt amb la teua comissió, estem segurs que faràs que aquestes festes a nosaltres tampoc se’ns obliden”.

ENHORABONADavid Ivars i Santacreu

1 comment
Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

 • Maite Cardona
  07/06/2022, 11:08 am

  Enhorabona David! Ho faràs fenomenal!
  Amb l’entusiasme que poses en tot el què
  fàs segur que les Festes seràn un èxit!!
  Besets de la “tía” Maite

  REPLY
banner-510x510-porunagota
suma
PHOTO-2023-09-12-10-50-24
feriabenigembla
Diseño sin título
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german