728 x 90

“CINEMA GARAGE” és la història sobre la resiliència humana de l’Escola Municipal de Teatre de Benissa

“CINEMA GARAGE” és la història sobre la resiliència humana de l’Escola Municipal de Teatre de Benissa

Les representacions seran el 8, 9, 15 i 16 d’agost a la placeta del Centre d’Excel•lència

Els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre de Benissa es senten molt orgullosos de presentar als nostres lectors l’obra “CINEMA GARAGE”.

Escola Municipal de Teatre de Benissa

Aquest projecte, creat per Inma Rodríguez i Nydia Crespo, que barreja cinema i teatre, surt de les gravacions dels treballs de l’alumnat en les classes online de l’Escola Municipal de Teatre durant el confinament. El que en principi era una eina de seguiment i avaluació, ens han revelat un material humà incontestable… art pur sorgit de la necessitat real.

“CINEMA GARAGE” és tan actual que ens parla de que acabem de passar la primera ona de la primera pandèmia mundial de les nostres vides i el teatre ho havia d’enregistrar, ja que els continguts humans que s’han fet palés són únics i irrepetibles.

“CINEMA GARAGE” és un obra de resiliència perquè dóna llum a emocions i vulnerabilitats que han sorgit en l’ombra de la reclusió a l’espai íntim durant el confinament.

“CINEMA GARAGE” on es desplega un moviment psicològic i espiritual altament generalitzat durant EL COVID’19: el fet que, per a moltes persones, l’apagada del sistema establert va suposar un descens als soterranis individuals i a les casqueres de cadascú/na.

Escola Municipal de Teatre de Benissa

MESURES DE SEGURETAT RESPECTE AL COVID-19 PER GARANTIR EL BENESTAR DELS ACTORS, ACTRIUS I PÚBLIC

Des de l’Escola Municipal de Teatre és comprometem a seguir estrictament totes les mesures higiènic-sanitàries preventives de seguretat vigents per tal de garantir el benestar dels actors, actrius i públic respecte a la situació COVID-19. Així doncs, seguiran les indicacions de la “GUÍA DE BUENAS PRÁCTICAS PARA EL REINICIO DE LA ACTIVIDAD ESCÉNICA Y MUSICAL EN ESPAÑA”

Seguim fent comarca a través del teatre i posant a Benissa en el mapa per la seua creació escènica de qualitat. I ací ens teniu un any més entregades en cos i ànima disposades a aconseguir-ho

Escola Municipal de Teatre de Benissa

OTRAS NOTICIAS RELACIONADAS: L’Escola Municipal de Teatre de Benissa estrena Lisístrata

 

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

elbrufol
BIMAU
centro-comercial-ondara
centro-comercial-portal-de-la-marina
suma
ESTE VERANO TE TOCAMOS
IMG-20210902-WA0010
bodega-xalo
banner-martinez
ondara
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
LA-NANA_audiovisuals_logotipo
german