728 x 90

Arranca la XV edició d´Art al Vent a Gata

Arranca la XV edició d´Art al Vent a Gata

Cultura, tradició, música i moltes obres exposades al carrer La Bassa t´esperen

Art al Vent

Volem que sentiu l'emoció de passejar per Gata amb l'obres d' Art al Vent onejant amb aquestes imatges del que va ser l'edició 2017 i que ens anuncia el que viurem en Art al Vent XV a partir del 14 d'agost.—Queremos que sintáis la emoción de pasear por Gata con la obras de Art al Vent ondeando con estas imágenes de lo que fue la edición 2017 y que nos anuncia lo que viviremos en Art al Vent XV a partir del 14 de agosto.#artalvent #visitaGata

Gepostet von ART al VENT am Mittwoch, 8. August 2018

A partir de hui,14 d’agost, les activitats culturals ocupen els carrers de Gata de la mà d’Art al Vent. Per el mes d’agost i fins el 9 de setembre que dura l’exposició, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata ha organitzat una variada programació cultural per convidar a veïns i visitants a aprofitar els carrers i gaudir de les obres exposades a poqueta nit.

La colla de dolçainers i tabals El Montgó i el grup de danses La llata actuaran dimarts 14 d’agost en la inauguració oficial que se celebrarà a partir de les 20 hores. La música tornarà a ser protagonista divendres, 17 d’agost, amb l’actuació de la batucada de Gata, Gatukada .Començarà partir de les 20 hores a la placeta d’Espanya.

També la literatura té el seu espai amb la presentació del llibre de Pepa Guardiola, “La memòria de les ones”, dimarts 21 d’agost, i la III Trobada de Poetes Gaters, divendres 24 d’agost. La trobada comptarà amb la participació de poetes i poetesses vinculats al poble com Carles Mulet, Gràcia Jiménez, Ivan Brull, Vicent Botella, Josep Dkaidek, Asunción Torres, Ma Rosa Mulet, Miguel Vives, Antonio Monfort, …

Les dos activitats tindran lloc davant de l’Ajuntament a les 20 h.


El coordinador de la mostra i mestre de l’Escola de Plàstica Experimental A. Vives, Josep Ginestar, realitzarà una visita guiada a Art al Vent XV, dimarts 28 d’agost a les 20 h i ens descobriran detalls i curiositats de les obres i autors que conformen l’exposició.

Una altra proposta és la ruta urbana tradicional que guiarà Miguel Vives, Cronista de Gata, pel municipi dimarts 4 de setembre. En aquesta ocasió s’iniciarà a les 19 hores des de l’Ajuntament de Gata per gaudir amb llum del dia del diferents indrets i racons que es visitaran.

Art al Vent Gata de Gorgos

Tancarà la programació i posarà el punt i final a Art al Vent 2018 la Banda Juvenil de Gata amb la seua actuació diumenge, 9 de setembre, a la plaça de l’Església a partir de les 20 hores dins l’acte de cloenda.

En l´ultim reportaje et contem moltes coses mes https://elmiralldelamarina.es/art-al-vent-tradicion-y-arte-en-gata-de-gorgos/

Hui tens una cita a Gata, l´art ix al carrer

Redacción
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

comercial
PORTADA (1) (1)_page-0001
unnamed
00096•cartell art al vent 2023
cartel bimau2024
510x510px_El_Mirall
Diseño sin título (2)
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german