728 x 90

Arranca la Fira de Fires d´Ondara amb un cap de setmana dedicat a la Fira Comarcal

Arranca la Fira de Fires d´Ondara amb un cap de setmana dedicat a la Fira Comarcal

VII Fira Marina Alta, el Concurs de Pintura Ràpida, i el Circuit d’Educació Vial t´esperen

Ondara torna a viure aquest mes de novembre la seua tradicional “Fira de Fires, des de 1690” i aquest cap de setmana viurem la VII Fira Marina Alta, el Concurs de Pintura Ràpida i el Circuit d´Educació Vial.

Una fira, organitzada pel departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara, dirigit per Raquel Mengual, que enguany es desenvoluparà de l’11 al 19 de novembre.

A més, durant tres caps de setmana, fins al 26 de novembre, hi haurà Fira d’Atraccions (al seu emplaçament habitual de carrer Nacions Sense Estat); i stand amb degustació de dolç i salat dels Festers de la Soledat i Crist 2024 al voltant del Prado. Els dimecres 15 i 22 de novembre seran els dies dels Xiquets i les Xiquetes en la Fira d’Atraccions d’Ondara, amb preus reduïts en les atraccions (2 euros).

A més a més, eixos dos dies (15-22) i el dissabte 18 de novembre, serà també fira inclusiva amb menys soroll (jornada sense sorolls per a persones amb TEA i diversitat funcional). Una novetat de la fira d’enguany és que també obrirà un divendres de vesprada; el 17 de novembre de 18 a 22 hores. Quant la resta de dies d’obertura, serà com altres anys, els tres caps de setmana (dissabte de 17 a 24 hores, i diumenge d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores).

FIRA MARINA ALTA

Aquest primer cap de setmana de la Fira, el dissabte 11 i diumenge 12 de novembre, tindrà lloc la VII Fira Marina Alta, el Concurs de Pintura Ràpida, el Circuit d’Educació Vial i Tallers de Reciclatge. El dissabte 11 i diumenge 12 de novembre, a l’edifici del Prado, es tornarà a celebrar la VII Fira Marina Alta.

Un encontre estratègic que aglutina els pobles de la comarca sota un mateix marc de promoció i col·laboració. En aquest sentit, la temàtica serà lliure, i es comptarà amb informació turística de cada poble participant; Pedreguer, Gata, Pego i les Valls, Beniarbeig, Dénia, El Poblets, Vall de Laguar, Jesús Pobre, Ràfol, El Verger, Xaló, Benidoleig i Ondara. Amb la participació també d’associacions i comerços dels pobles assistents (cada poble participant podrà anar acompanyat de negocis relacionats amb la promoció econòmica i el turisme). En la fira participaran associacions comarcals com l’IECMA, la MACMA, ADAMA i el Grup Nodrissa (lactància materna).

Hi haurà per als dos dies del cap de setmana (11-12 novembre) un Espai – Fòrum amb les propostes dels participants. També animació amb música i balls tradicionals, dansà popular i grup de percussió Ondaratack.

Una de les propostes del primer cap de setmana firal serà el I Concurs de Pintura ràpida «Els colors d’Ondara» organitzat per ADAMA (Associació d’artistes Marina Alta) i l’Ajuntament d’Ondara (inscripcions i informació: adama.arte@gmail.com ). Per al públic infantil, destaca el Circuit vial a càrrec de la Policia Local d’Ondaraen la Plaça del Convent (dissabte i diumenge); i el Taller de reciclatge «Els recicladors», Conta contes, taller de bolos reciclats i taller de pintura de màscares reciclades (dissabte de vesprada de 17 a 19 hores i diumenge de matí de 12 a 14 hores) al Moll del Prado.

PROGRAMACIÓ

La VII Fira Marina Alta comptarà, en el seu fòrum, amb la següent programació per aquest cap de setmana de l’11 i 12 de novembre:

12.00 hores. Visita inaugural. Participen D’Ondara Colla de dolçaines i tabals i la Colla l’Esclat del Verger, el grup de Danses de Pedreguer i les Balladores d’Ondara.

18.00 hores. Institut Estudis Comarcal. Presentació del núm 52 de la Revista literària L’Aigua dolç.

18.45h Luís Silvestre. Xerrada: La ruta dels riuraus, una ruta europea.

19.30 hores. J. Vicent Miralles. Presentació del seu llibre «Estiu».

 DIUMENGE 12 NOVEMBRE- Recinte del Prado

Des de les 10.00 hores. Animació musical. OndarAttack.

12h Amàlia Pastor. Presentació del conte popular «La raboseta de Pamis».

13h Unió Musical d’Ondara. Passacarrer per la Fira.

17.30h Grup Nodrissa. Taller de lactància materna.

19.30 hores. Just I. Sellés. Presentació del seu llibre fotogràfic «La marina en caiac.».

 La fira d´Ondara vos espera!!!!

ALTRES NOTÍCIES: De l´11 al 19 de novembre, Ondara celebra la seua Fira de Fires 2023 amb novetats

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Giveaway Instagtam Post Template (1)
Giveaway Instagtam Post Template
ElMirall_510x510px_carrera_pdlm
25N-2023VAL
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german