728 x 90

Aquesta Pasqua Ondara obri l’Àrea Recreativa del Molí Coví

Aquesta Pasqua Ondara obri l’Àrea Recreativa del Molí Coví

Serà el 31 de març, 1, 6, 7 i 8 d’abril

L’alcalde d’Ondara, José Ramiro, acompanyat pel regidor d’Agricultura, Medi Ambient, Terme Municipal i Recursos Hídrics, Miguel Gomis, i pels tècnics municipals, ha visitat les obres de l’àrea recreativa del Molí Coví, i ha aprofitat per anunciar que aquesta zona exterior del Molí Coví obrirà al públic, per primera vegada, els pròxims dies de Pasqua.

En concret, obrirà el diumenge, 31 de març i dilluns 1 d’abril (Diumenge i Dilluns de Pasqua); i el dissabte 6, diumenge 7 i dilluns 8 d’abril (Sant Vicent); en horari de 9 a 21 hores. D’aquesta manera, la ciutadania d’Ondara podrà gaudir d’uns dies d’esbarjo en aquesta nova àrea recreativa, que compta amb un espai amb arbratge, berenadors i lavabos al costat de l’antic molí. No obstant això, l’àrea té els arbres encara molt joves (alguns acabats de plantar), per la qual cosa no hi ha grans àrees d’ombra; una cosa a tenir en compte a l’hora d’acudir en hores centrals del dia.

COM ARRIBAR?

Per a arribar fins a l’àrea recreativa, cal destacar que no es pot accedir amb cotxe (allí no es disposa de zona d’aparcament), motiu pel qual, si s’accedeix en vehicle, es recomana aparcar en algun dels aparcaments de l’eixida nord d’Ondara en direcció al Verger (carrer Nacions sense Estat), i acudir caminant pel camí de l’Assagador del Molí Coví, creuar l’avinguda Adolfo Suárez, i continuar per a creuar el llit del riu Girona, que disposa d’un gual practicable per a creuar quan el riu no porta aigua com ara, i directament pel passeig de la vora s’arriba a l’àrea recreativa del molí, amb un passeig de 10 minuts.

Una altra forma d’arribar és caminant per la carretera que porta cap a Beniarbeig, accedint per la porta del Molí Coví, (a l’altura de la desviació cap al parc de Segària, en el costat oposat de la carretera).

moli ondara

Cal indicar que l’àrea recreativa del Molí Coví està sent rehabilitada per la Brigada Municipal i pels participants al Taller d’Ocupació «Ondara apostem pel teu futur X» en l’especialitat forestal.

moli ondara

L’Ajuntament d’Ondara està rehabilitant l’immoble del Molí Coví (Bé de Rellevància Local) amb la intenció de restaurar les dites instal·lacions i habilitar-les com a espai visitable; posant-ho en valor per a poder desenvolupar en un futur un projecte cultural en les seues instal·lacions. El primer pas va ser rehabilitar la coberta; i renovar les façanes interiors i les parts exteriors. Ara s’està ultimant la neteja i condicionament de la seua zona verda, per habilitar el Parc Fluvial Molí Coví amb la intenció de convertir la parcel·la en un espai amb arbratge i fer-ho visitable.

ALTRES NOTÍCIES: «Zorra» la segunda canción más viral del mundo

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

IMG_5663
primavera-musical2024-VAL
433886666_734856632066945_8022249383353786061_n
Diseño sin título
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german