728 x 90

Aquesta és la Setmana Jazzmatiks

Aquesta és la Setmana Jazzmatiks

El grup benisser viu uns dels seus millors dies

Des de El Mirall de La Marina hem volgut titular aquests dies com la Setmana Jazzmatiks i és que el nostre grup preferit viu grans moments dins de la seua carrera musical.

Jazzmatiks

Una setmana que decidiren començar a ritme de xarleston presentant el seu últim vídeo: “Deixam o Estima’m” és la cançó del seu primer disc que va envair el Centre d’Art Taller d’Ivars fent moure els peus dels membres de l’Escola de La Marina Lindy Hop que no pogueren estar quiets en escoltar les notes de Santi Ferrer, Javi Justo i Alfred Roselló, mentre que la veu de Remei Giner, qui ens té seduïts, entonava aquesta bella cançó gravada en Tars Studios, mesclada per Mark Dasousa i on sonen les baquetes del músic benisser Ferran Navarro Ivars.

I com que per a mostra un botó, ací teniu el vídeo d’una cançó que, com defineix el mateix grup: “És per a gaudir ballant”.

Però ací no queda la cosa i és que Jazzmatiks vol acabar l’any igual que l’ha començat: un 2019 on hanpublicat el seu primer disc i que l’acaben amb la seua nominació als Premis Carles Santos de la Música Valenciana que concedeix la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports en la seua segona edició.

Uns premis que tenen  setze categories i on el nostre grup està nominat en la

modalitat de Millor Artista Revelació i al Premi del Públic.

Aquests guardons creats per l’Institut Valencià de Cultura tenen com a objectiu potenciar als artistes i la indústria musical valenciana per a contribuir a augmentar el seu públic, recolzar-los i donar a conèixer el seu treball.

Jazzmatiks

La cerimònia de lliurament dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana tindrà lloc demà dijous en el Teatre Principal de València i serà retransmès per A Punt; per tant, comença el compte arrere i abans que finalitze la Setmana Jazzmatiks sabrem si ells s’han alçat amb algun d’aquests dos merescuts guardons. I, encara que mèrit no els falta, creuarem els dits i els desitjarem tota la sort del món.

**********FOTOGRAFIES VICENT XAVIER**********

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

ondara
ajuntament
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german