728 x 90

Aquest divendres arriba el nou muntatge de Mari Pepa Teatre a Alcalalí

Aquest divendres arriba el nou muntatge de Mari Pepa Teatre a Alcalalí

3 obres pel divertiment i entreteniment d’un públic familiar

Un dos ep aro, un dos ep aro!! Així començarà la nit teatral que ha organitzat Mari Pepa Teatre per a aquest divendres a Alcalalí on 12 actrius i actors es posaran dins del seu personatge per fer passar una bona estona al públic assistent. Dotze veïns d’aquest municipi que comparteixen la seua passió fent gran aquest xicotet poble de la Vall de Pop.

Mari Pepa Teatre

Amb una part de l’elenc que  pujarà a l’escenari a les 21.30 i 23 hores hem volgut recórrer aquesta bella localitat i a més ser testimonis d’un dels seus assajos.

Els títols escollits per a aquesta ocasió són: El soldat i l’anciana, La mitja llentilla i La caputxeta vermella, sent els dos primers dos contes populars que la gent major ha contat als més menuts de la població i la tercera, una versió satírica de l’escriptor James Finn Garner del clàssic que ens conta la història de la xiqueta i llop.

Mari Pepa Teatre

Són 60 minuts d’espectacle, 1 hora per quedar-se assegut a la butaca i que res ni ningú et moleste. Que l’únic soroll que puga interrompre als personatges, siga la inesperada rialla o l’aplaudiment espontani dels espectadors.

No et quedes sense la teua entrada que, al mòdic preu d’1 euro, els xiquets i 5 els adults, les pots demanar enviant un correu a maripepateatre@gmail.com amb el teu nom i cognoms, número de telèfon i triar a quina sessió vols anar. Després tan sols has d’esperar rebre el correu de Mari Pepa teatre amb la confirmació. El pagament de les entrades es realitzarà el dia del teatre.

LUIS DALMAU – PRESIDENT MARI PEPA TEATRE

Mari Pepa Teatre

Us convidem que vingueu a gaudir del teatre. Enguany hem recuperat històries que heu escoltat i possiblement no recordeu. És molt interessant i de segur que ho passareu molt bé.

MARI PEPA TEATRE

Mari Pepa Teatre
Mari Pepa Teatre és una associació que naix en 2019 fruit del grup de teatre que es va formar cinc anys abans al poble d’Alcalalí i que porta el nom d’una de les seues veïnes que ha apropat la cultura, concretament el teatre, al seu municipi. Segons un estudi Mari Pepa té uns quants antecessors, entre ells son pare, però ella és la que durant més temps ha portat el teatre a Alcalalí. Aquesta associació sol oferir-nos els seus espectacles en estiu, ja que gran part dels components estudien fora i han d’aprofitar les vacances per a assajar i actuar.

Mari Pepa Teatre

Com deia el gran Freddie Mercury, l’espectacle ha de continuar, i a pesar dels temps quecorren i amb molta cura, aquest divendres podem gaudir d’ell.

Que s’alce el teló!!

Mari Pepa Teatre

 

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

510x510px_el_mirall_pdlm (1)
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german