728 x 90

19 PEL•LÍCULES OPTEN ALS PREMIS DE LA MOSTRA CURTS DE MOSCATELL DE TEULADA

19 PEL•LÍCULES OPTEN ALS PREMIS DE LA MOSTRA CURTS DE MOSCATELL DE TEULADA

L’actriu Lola Moltó rebrà un homenatge el 26 d’agost, dia de la clausura

¿Què s’ha de fer per a ser sacerdot? ¿L’amor és una dosi de química? Quines coses no es diuen ni a les millors amigues? La religió, l’amor, l’amistat, la política i els efectes de la pandèmia en les nostres vides són alguns dels temes que tracten els treballs que enguany es podran vore en la setena Mostra Curts de Moscatell de Teulada. No faltaran les històries de terror, d’animació o sobre la lluita per la igualtat de gènere i la visibilitat de les persones transsexuals. Alguns d’estos curts estan protagonitzats per gran noms del cine com Carmen Machi, Luis Tosar, Aitana Sánchez Gijón i José Sacristán.

L’Auditori Teulada Moraira és l’espai on es podrà vore els 19 curtmetratges finalistes dels 237 que s’han presentat enguany de països com França, Brasil, Xile, Palestina, Xina, Itàlia, Mèxic, Panamà i Gran Bretanya. Molts dels curts seleccionats són de directores i directors valencians com ‘Mindanao’ de Borja Soler, ‘La butada de la puta’ de Mar Navarro i els treballs dels alacantins Óscar Arjones (‘La maldita primavera’) Álvaro G. Company i Meka Ribera (‘Mesa para tres’) i del reconegut director Adán Aliaga (La Gàbia).

Les projeccions són els dies 24 i 25 d’agost a les 22,00 hores i divendres 26 a les 20,30 hores, dia de la clausura i d’entrega dels premis amb la presència de l’actriu Lola Moltó que rebrà un reconeixement de la Mostra. Lola Moltó ha treballat en moltes sèries de televisió, obres de teatre i pel·lícules i és un dels rostres més populars de la sèrie d’À Punt ‘L’Alqueria Blanca’.

Com és tradicional en la Mostra Curts de Moscatell el públic podrà votar i elegir el seu preferit. Entre tots els participants es sortejarà un viatge a Eivissa que patrocina la Fundació Baleària, la nova entitat que enguany s’ha sumat com a col·laboradora.

La Mostra Curts de Moscatell està organitzada per l’Associació Cultural Amics de Teulada, l’Ajuntament de Teulada i l’Auditori Teulada Moraira amb la col·laboració de la Cooperativa Sant Vicent Ferrer.

Raúl Martínez
ADMINISTRATOR
PROFILE

Otras publicaciones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

510x510px_el_mirall_pdlm (1)
Diseño sin título (11)
español
bodega-xalo
jesus-garcia-podoleg
ENRIQUE IVARS GARCÍA-2
german