728 x 90
Summer School banner el mirall 2019

Els comerciants de Gata de Gorgos es reuneixen al carrer per tatuar-se la Fira a la pell

Els comerciants de Gata de Gorgos es reuneixen al carrer per tatuar-se la Fira a la pell

Els dies 7 i 8 d´octubre XIV Fira Gata al Carrer

El Comerç de Gata recolzat pels veïns de la localitat han sortit al carrer i han acudit a la plaça Vella del poble (Plaça de l’Església) per tatuar-se la fira a la pell.

Els comerciants i expositors del poble estan tan segurs de lo divertida i sorprenent que resulta la seua fira que han decidit eixir al carrer i posar-se un tatuatge amb el logo de la XIV Fira Gata al Carrer.

Fira Gata al Carrer

La presidenta de l’Associació, Paqui Signes Soler, ha explicat tot allò que ocorrerà a la fira destacant que “la fira de Gata no és cosa de 15 minuts, ací ve la gent i passa més de mig dia”, per que a Gata es pot trobar este cap de setmana: música, actuacions pel carrer, passarel·la de moda, tallers per a xiquets, parc infantil, eco karts, exposició d’aus de raça, tirolina, mercat d’artesans, fira del motor, fira comercial, mostra gastronòmica.

Fira Gata al Carrer

I també un espai gastronòmic ubicat al C/ La Pau on dinar, esmorzar o simplement pegar un mosset per carregar piles i continuar gaudint de la fira. Per tancar, Signes ha dit que “la fira està a ple rendiment des de les 10 del matí del dissabte fins les 10 de la nit del diumenge” encara que ha insistit en que    “La Fira Gata al Carrer es viu de dia”.

D’altra banda, la regidora de Comerç, Àngels Soler, ha recalcat que la regidoria de Cultura ha preparat per als dos dies una variada oferta d’activitats culturals, exposicions, actuacions musicals, teatre, així com una sèrie de rutes guiades per donar a conèixer un poc més del poble.

http://www.firagataalcarrer.com/

Fira Gata al Carrer

Ja saps, Gata i el seu comerç t´espera a la XIV Fira Gata al Carrer.

A gaudir!!!

 

 

 

Otras publicaciones

Deja tu comentario

Su email no será publicado. Los campos marcados con * son obligatorios.

Cancel reply
ope-moraira
ratoncita-pera
festes-teulada
banner-palau-altea
publicitat_miralldelamarina
Renault-ginestar
closeness-banner-apertura-moraira-v4
dumas
ajuntament-benissa
Ginestar
BODEGAS-XALÓ
banner-martinez
auditori-teulada-moraira
VisiÒptica
banner-marinalia
German-entrenador-personal
LA-NANA_audiovisuals_logotipo
enrique-ivars-banner